SİHA Sever Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 202 3 Ağustos 2024 #11 Merhaba, çarşamba günü nozzle değişikliği yaptım ve sorun çözüldü. Sorunsuz biçimde baskı alabiliyorum. Baskı hızı artınca iç dolgulara sanırım sürtüyor onun dışında bir sorun yok gibi.
Merhaba, çarşamba günü nozzle değişikliği yaptım ve sorun çözüldü. Sorunsuz biçimde baskı alabiliyorum. Baskı hızı artınca iç dolgulara sanırım sürtüyor onun dışında bir sorun yok gibi.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 3 Ağustos 2024 #12 Merhaba. Onu çözmen lazım, eski konularda çözüm detayını yazmıştım.
SİHA Sever Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 202 3 Ağustos 2024 #13 Bağlantı linkini ekleyebilir misiniz?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 3 Ağustos 2024 #14 Bİr tanesi bu: Çözüldü: Elegoo neptün 4 Pro nozul baskıya sürtüyor Arama kutusundan cevap verdiğim konuları makinen için genel olarak gözden geçirebilirsin, başka yardımcı bilgiler de mevcut.
Bİr tanesi bu: Çözüldü: Elegoo neptün 4 Pro nozul baskıya sürtüyor Arama kutusundan cevap verdiğim konuları makinen için genel olarak gözden geçirebilirsin, başka yardımcı bilgiler de mevcut.