Y yunusekocak Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Bu ikisi arasında kaldım. ELEGOO 14K Artillery 10k ELEGOO için 4K fazla vermeye gerek var mı sizce öneriniz var mı başka?
Bu ikisi arasında kaldım. ELEGOO 14K Artillery 10k ELEGOO için 4K fazla vermeye gerek var mı sizce öneriniz var mı başka?
S SAKi Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 yunusekocak dedi: Bu ikisi arasında kaldım. ELEGOO 14K Artillery 10k ELEGOO için 4K fazla vermeye gerek var mı sizce öneriniz var mı başka? Genişletmek için tıkla... @yunusekocak Hocam merhaba, siz bu ikisinden birini aldınız mı acaba bende ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hortlatmış olacağım ama yeni konu açıp forumu kirletmeyeyim dedim.
yunusekocak dedi: Bu ikisi arasında kaldım. ELEGOO 14K Artillery 10k ELEGOO için 4K fazla vermeye gerek var mı sizce öneriniz var mı başka? Genişletmek için tıkla... @yunusekocak Hocam merhaba, siz bu ikisinden birini aldınız mı acaba bende ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hortlatmış olacağım ama yeni konu açıp forumu kirletmeyeyim dedim.