elias.ai Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Merhaba, ELEGOO neptune 4 Pro 3D yazıcı kullanıyorum, prusaslicer uygulaması üzerinden start ve end gcode, profil veya yazıcıya uygun ayar paylaşabilecek, ekran görüntüsü atabilecek birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, ELEGOO neptune 4 Pro 3D yazıcı kullanıyorum, prusaslicer uygulaması üzerinden start ve end gcode, profil veya yazıcıya uygun ayar paylaşabilecek, ekran görüntüsü atabilecek birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 22 Haziran 2024 #2 tchnptconfig.ini 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl Geçmişte profili paylaşırken bazı detaylar paylaşmıştım, o mesajları aşağıdan bulup bakman iyi olur. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: profil www.technopat.net
tchnptconfig.ini 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl Geçmişte profili paylaşırken bazı detaylar paylaşmıştım, o mesajları aşağıdan bulup bakman iyi olur. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: profil www.technopat.net