Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2023 #1 Merhaba dostlar. Bütçem 1.000 TL sağlam bir elektrikli tornavida setine ihtiyacım var. Ömürlük, manyetik ve ucunda LED olan bir kalem tipi elektrikli tornavida arıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba dostlar. Bütçem 1.000 TL sağlam bir elektrikli tornavida setine ihtiyacım var. Ömürlük, manyetik ve ucunda LED olan bir kalem tipi elektrikli tornavida arıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.216 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 Xiaomi wowstick araştırıyordum bir ara, bütçenize uygun bir şekilde bulabilirseniz güzeldir.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2023 #3 lAlpsl dedi: Xiaomi wowstick araştırıyordum bir ara, bütçenize uygun bir şekilde bulabilirseniz güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz?
lAlpsl dedi: Xiaomi wowstick araştırıyordum bir ara, bütçenize uygun bir şekilde bulabilirseniz güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz?
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.216 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Dark Dean dedi: Kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, araştırmıştım demiştim
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2023 #5 lAlpsl dedi: Hayır, araştırmıştım demiştim Genişletmek için tıkla... Aldığınızı düşünerek öyle demiştim. Klpro markasından da memnunlar. LED yok ama sağlam diyorlar. Videoları falan çekilmiş. Ama kararsız kaldım.
lAlpsl dedi: Hayır, araştırmıştım demiştim Genişletmek için tıkla... Aldığınızı düşünerek öyle demiştim. Klpro markasından da memnunlar. LED yok ama sağlam diyorlar. Videoları falan çekilmiş. Ama kararsız kaldım.