Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 6 Eylül 2019 #11 Pain00 dedi: Kuruntu yapmışsınızdır bence Zarar verir ama sürekli olursa tek seferlik pek sorun olmaz çok şanssız olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani bu olay ses arttırmaz mı? Furkan Aksngr dedi: Tek seferde kolay kolay olmaz ama olduğu durumlarda oluyor. Özellikle sık sık oluyorsa tehlike vardır. Genişletmek için tıkla... Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs...
Pain00 dedi: Kuruntu yapmışsınızdır bence Zarar verir ama sürekli olursa tek seferlik pek sorun olmaz çok şanssız olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani bu olay ses arttırmaz mı? Furkan Aksngr dedi: Tek seferde kolay kolay olmaz ama olduğu durumlarda oluyor. Özellikle sık sık oluyorsa tehlike vardır. Genişletmek için tıkla... Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs...
P Pain00 Megapat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #12 Ctvxn dedi: Yani bu olay ses arttırmaz mı? Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs... Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bence siz bir şey olacak diye kendinizi biraz şartladınız. O yüzden hiç dikkat etmediğiniz sesleri duymaya başladınız gibi geliyor bana Ctvxn dedi: Yani bu olay ses arttırmaz mı? Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs... Genişletmek için tıkla... Yayıncı Zeon var bilirsin o mesela kaç kere elektrik kesintisi yaşadı donanımına bir şey olmadı ama gitti en sonunda UPS aldı.
Ctvxn dedi: Yani bu olay ses arttırmaz mı? Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs... Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bence siz bir şey olacak diye kendinizi biraz şartladınız. O yüzden hiç dikkat etmediğiniz sesleri duymaya başladınız gibi geliyor bana Ctvxn dedi: Yani bu olay ses arttırmaz mı? Sıklığı değişiyor burada, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 4 ayda 1 vs... Genişletmek için tıkla... Yayıncı Zeon var bilirsin o mesela kaç kere elektrik kesintisi yaşadı donanımına bir şey olmadı ama gitti en sonunda UPS aldı.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 6 Eylül 2019 #13 Pain00 dedi: Sanmıyorum bence siz bir şey olacak diye kendinizi biraz şartladınız. O yüzden hiç dikkat etmediğiniz sesleri duymaya başladınız gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir.
Pain00 dedi: Sanmıyorum bence siz bir şey olacak diye kendinizi biraz şartladınız. O yüzden hiç dikkat etmediğiniz sesleri duymaya başladınız gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir.
S Silinen üye 155723 Ziyaretçi 6 Eylül 2019 #14 Yeni nesil PSU ve üst segment anakartlarda voltaj ve gerilim dengeleyici sistemler var. Dolayısı ile elektrik gittikten 5-10 sn sonra sistem gider. Bu sıkıntı devamlı olursa sistemde sorun olabilir.
Yeni nesil PSU ve üst segment anakartlarda voltaj ve gerilim dengeleyici sistemler var. Dolayısı ile elektrik gittikten 5-10 sn sonra sistem gider. Bu sıkıntı devamlı olursa sistemde sorun olabilir.