Selamlar. Elektrik-elektronik mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim. Programlama dersinde ve oyun oynamak için laptop alacağım bütçem 4000-5500 TL arası. Alacağım laptopa karar verdim fakat 1050'li ekran kartı yeterli olur mu pek bilmiyorum. Sizinde öneriniz varsa yorumlarda belirtiniz. Oynayacağım oyunlar CS:GO, PUBG, GTA 5 vb. oyunlar. Programla yapmak için i5 işlemcisi yeterli olur mu sizce? Kullanacağım programların fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
Monster Abra A5 V15.2 15,6" Gaming Laptop, 9. nesil i7 işlemcisi ve 510 MB/s yazma hızına sahip SSD'si ile oyunlarda rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyor.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Benimde aklımda o HP modeli vardı fakat çok ısınıyor falan dediler . HP ye kesinlikle yaklaşma dediler ondan dolayı yazmadım buraya sizce bu modelinde ısınma sorunu var mıdır?
Selamlar. Elektrik-elektronik mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim. Programlama dersinde ve oyun oynamak için laptop alacağım bütçem 4000-5500 TL arası. Alacağım laptopa karar verdim fakat 1050'li ekran kartı yeterli olur mu pek bilmiyorum. Sizinde öneriniz varsa yorumlarda belirtiniz. Oynayacağım oyunlar CS:GO, PUBG, GTA 5 vb. oyunlar. Programla yapmak için i5 işlemcisi yeterli olur mu sizce? Kullanacağım programların fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.