1 1yunusemre1 Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisliğini bu yıl kazandım. Bölümüm hakkında takip edebileceğim dergiler, akademisyenler, konferanslar... hakkında yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisliğini bu yıl kazandım. Bölümüm hakkında takip edebileceğim dergiler, akademisyenler, konferanslar... hakkında yardımcı olur musunuz?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 19 Ağustos 2015 #2 Bilgisine güvendiğim bir arkadaşı etiketleyeyim, müsait olduğunda size yardımcı olacaktır. @Silinen üye
Bilgisine güvendiğim bir arkadaşı etiketleyeyim, müsait olduğunda size yardımcı olacaktır. @Silinen üye
surgeon Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 96 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi İnşallah 21 Ağustos 2015 #3 Bende bu sene Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği kazandım. Siz hangi üniversitedesiniz? İnternetten araştırdığım kadarı ile The Art Of Electronics isimli kitabın türkçe versiyonunu incelemek gerekiyormuş. Bu blog ta yararlı bilgiler var incelemeni tavsiye ederim. Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerine 15 tavsiye Elektrik/Elektronik Mühendisleri’nin Takip Etmesi Gereken 17 Site
Bende bu sene Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği kazandım. Siz hangi üniversitedesiniz? İnternetten araştırdığım kadarı ile The Art Of Electronics isimli kitabın türkçe versiyonunu incelemek gerekiyormuş. Bu blog ta yararlı bilgiler var incelemeni tavsiye ederim. Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerine 15 tavsiye Elektrik/Elektronik Mühendisleri’nin Takip Etmesi Gereken 17 Site
1 1yunusemre1 Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #4 Kullanılan programlar hakkında bilginiz var mı?
surgeon Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 96 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi İnşallah 22 Ağustos 2015 #5 Bu konuda bir bilgim yok.