Elektrik giderse sistemde sorun olur mu?

Lucifer3634

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben Gaming genden hazır sistem aldım ve elektrik giderse sorun olur mu bilmiyorum yaşadığım bölgede elektrikler gidebiliyor ayda 7-8 kez ve ben giderse kısa devre yapar mı bilmiyorum. Aldığım sistemin galiba powerının adı cyberbron 2. yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hazır sistemin adı Vulcan 4070. oradan da bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güncelleme sırasında gitmez ise sorun çıkartmaz.

Power pek iyi değil diye biliyorum, artık iyice gelişti ama yine de risk almak istemezseniz akım korumalı priz + UPS (kesintisiz güç kaynağı) alın içiniz rahat olsun.

Bu teknolojik aletler kolay kolay bozulmaz. Daha dün kazı yapıyorlardardı bizim burada 4 defa arka arkaya gitti sorun olmadı ve PSU ne kullanıyorsun dersen Everest 650 PSU drr5 kullanıyorum. Elektrik gitmesinde sorun olmaz sadece BIOS Update yaparken gitmesin yeterlidir. Gönlünü ferah tut.

Elektriğin gitmesi sistemin yani bilgisayarının zarar görür mü diye sormuşsun. Hayır bir şey olmaz bilgisayarın o an kapalıysa açıksa o an olabilir olmaya da bilir. Onu Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…