NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 3 gün önce evde benim bilgisayarımın açık olduğunu bilmeden bir iş için elektriği kapattılar. O günden beri hiç bilgisayarımı açmadım ama açtığımda ara sıra donmalar ve yavaşlamalar var.
3 gün önce evde benim bilgisayarımın açık olduğunu bilmeden bir iş için elektriği kapattılar. O günden beri hiç bilgisayarımı açmadım ama açtığımda ara sıra donmalar ve yavaşlamalar var.
Z Zühtü00 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 elektrik geri geldiğinden yeniden hızlanacaktır çünkü şuan bataryayı kullanıyor ve minimum güç harcamaya çalışıyor Artı 0 Eksi
elektrik geri geldiğinden yeniden hızlanacaktır çünkü şuan bataryayı kullanıyor ve minimum güç harcamaya çalışıyor
KS KS NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 Zühtü00 dedi: elektrik geri geldiğinden yeniden hızlanacaktır çünkü şuan bataryayı kullanıyor ve minimum güç harcamaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarım masaüstü her zaman elektriğe bağlı. Artı 0 Eksi
Zühtü00 dedi: elektrik geri geldiğinden yeniden hızlanacaktır çünkü şuan bataryayı kullanıyor ve minimum güç harcamaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarım masaüstü her zaman elektriğe bağlı.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 RAMlere bir bakın zarar görmüş olabilir. Bir de disklerin sağlığına bakın. Artı 0 Eksi