Arkadaşlar ile aramızda Deepweb hakkında konuşuyorduk. Arkadaş en derinlere girmek için elektrik kabloları kullanıldığını söyledi, yani bir nevi ethernet kablosu ile yandaki PC'ye bağlanmak gibi bir şey olduğunu söyledi. Bu gerçek midir? Yapanlar varmış, internette çok bilgi bulamadım.
Cok kisa mesafede elektrik tesisatini LAN olarak kullanabilen ethernet turevleri var. Ama bunu bilginiz disinda hack araci olarak kullanmak dusuk ihtimal. Dogrudan elektrik tesisatiniz kulalnilarak sisteminize erisemezler.
Ne? Arkadaşınız dalga geçmiş. Bunu bir kenara koyarsak, internet ağının birbirine bağlanmış bilgisayarlardan oluştuğunu söylemek yanlış değil. Ha bunun deepweb'e mahsus kısmı neresi anlamadım.
Cok kisa mesafede elektrik tesisatini LAN olarak kullanabilen ethernet turevleri var. Ama bunu bilginiz disinda hack araci olarak kullanmak dusuk ihtimal. Dogrudan elektrik tesisatiniz kulalnilarak sisteminize erisemezler.
Ne? Arkadaşınız dalga geçmiş. Bunu bir kenara koyarsak, internet ağının birbirine bağlanmış bilgisayarlardan oluştuğunu söylemek yanlış değil. Ha bunun deepweb'e mahsus kısmı neresi anlamadım.
En iyisi gece yatarken fişi çek rahatla.
Şaka bir yana arkadaşın fazla film izlemiş denilebilir, mümkünmüdür bilemeyiz ama kim bizim bilgisayarıma ulaşmak istesin ki.
En iyisi gece yatarken fişi çek rahatla.
Şaka bir yana arkadaşın fazla film izlemiş denilebilir, mümkünmüdür bilemeyiz ama kim bizim bilgisayarıma ulaşmak istesin ki.
Teorik olarak evet yapılabilir. Sonuçta her şey elektrik üzerinden gerçekleşiyor. Ancak bunu yapabilecek düzeyde elektrik-elektronik bilgisine sahip biri var mı, bence çok nadir. Onu yapan adam zaten hayalettir. Yani yapan bakın ben bunu yapabiliyorum demez.