Elektrik Kesintisinde Sistem Yanar Mı?

Ben yukarıdaki görseldeki ürünün siyah renklisini kullanıyorum. Hiç sorun çıkartmadı. Sağlam ve güvenilir bir ürün bence.

Aşağıdaki görseldeki üründe çok satış yapan güvenilir bir ürün.

Bu ürünü mediamarket üzerinde bulmak mümkün.
İlk görseldeki ürün daha çok satış yaptığı için fiyatı eskisine göre çok yükseldi.

Genelde yanmalar saniyelik kesilmelerde oluyor bildiğim kadarıyla. Voltajın bir anda düşüp tekrar yükselmesinden dolayı. Ama yeni psu'larda bu tür problemler olmuyor. Eski psularda saliselik kesintilerde pc kendi resetliyordu. Yeni psularda sistem kendini 1 2 saniye kadar daha açık tutabildiği için anlık kesintilerden hiç bir şekilde etkilenmiyor. Bunu 2 bilgisayarım olduğu için net şekilde görebiliyorum eski pc reset atıyor yeni pc hiç bir şey olmadan devam ediyor. Eski psularda bile çok çok az nadir olabilecek bir şeyken ben yeni psularda imkansızı bulmak olarak düşünüyorum. Tabi markada önemli sonuçta.

Ups kullanmanı öneririm. Bütçe yok dersen tunçmatik akım korumalı priz öneririm. 3 hafta önde ram yandı benim. Allah'a şükür garanti vardı değiştirdim.

Asus rampage extreme IV kullanıyorum artik ne kadar elektrik somuruyorsa sistem elektrik gittikten 1 saniye sonra kapaniyor ama 2,3dk kasa fanlari calisiyor

Bilgisayarda genelde yanan parçalar ekran kartı PSU hard disk ekran kartı voltaj olarak fazla yer işlemci de fazla yer ama yanma ihtimali yok denecek kadar azdır OC yapılanlar yanar genelde anakart, CPU soğutucu , RAM SSD gibi bileşenler düşük voltaj bağlantılara sahip olduğu için yanma olasılığı az ama Her şey PSU da biter güç akım korumalı PSU lar var sertifikalı olursa bu ihtimal yok gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…