Elektrik veya EMF kaynaklı input lag

Bu videodaki çözümleri denediniz mi işe yarıyor mu ? ben sadece anten kablosunu nötr bağladım 1 günlüğüne falan %50 iyileştirdi ama tekrar geri geldi.

Herhangi düzeltmeye yönelik bir uygulama 1/2 saat veya 1/2 gün düzeliyor gibi oluyor ama nafile kesin çözüm değil sonra tekrar başlıyor vallaha ben saldım yahu uğraşmıyorum başka yere taşınmadan olmayacak çünkü

Selamünaleyküm. Yaşadığınız tüm problemleri bende yaşadım oyundaki akıcılık sadece gece 2 ila 6 arası tam olmasa da oyunlarda smooth ve akıcılık gelıyor sabaha karşı gidiyordu. Çok ayar denedim. Aklınıza gelmeyecek şeyleri denedim. RAM SSD işlemci vs hepsini değiştirdim. Technopat'ta bir arkadaş işlemcinin stok fanını çıkardıgında akıcı oluyor ama ısınıyor diyordu. Hem onu denemek hem de kasanın ısısını düşürmek için kule tipi soğutucu aldım. Bilgisayara takalı 1 saat oluyor sonunda çözdüm. Umarım bu şekilde devam eder. İleride olursa (umarım olmaz ) tekrar eskiye dönerse tekrar bilgilendireceğim.

Dönecek dostum maalesef

3 gün geçti bir problem yok aşırı mutlu bir o kadar da tedirginim tekrar eskiye dönecek diye ödüm kopuyor.

Merhaba. Aynı sorunu PS5'te yaşıyorum ve yazdıklarınıza bakılırsa benimde elektrik kaynaklı! gece 2-3 den sonra düzelme oluyor, ertesi gün tekrar ınput lag. Arkadaşın evinde deniyorum hiçbir sorun yok cihazda.. Ne yaptınız, çözebildiniz mi?

Dostlar ben şehir değiştirdim hala devam ediyor. Ciddiyim

acaba doğru sanılan bir ayar yüzünden olabilir mi bu problem ? mesela CSM support module herkes kapatılmasını uygun görmüş .kapatınca bi garipleşiyor oyunlar ama autoya aldıgımda oyun daha bi smooth oluyor

Sistemini değiştirdin mi hiç.

İşlemcimi değiştirdim, anakartımı 2 kere değiştirdim, ekran kartımı değiştirdim AMD ve NVIDIA olarak. Monitörümü değiştirdim. RAM'lerimi değiştirdim. SSD ve hard diskimi değiştirdim İşlemci soğutucumu değiştirdim. Klavye, mouse, DP kablosu, priz, kulaklık, mouse pad değiştirdim. Sadece kasa kaldı değişmeyen. Ve evi ve interneti de değiştirdim devam ediyor sorun.

acaba doğru sanılan bir ayar yüzünden olabilir mi bu problem ? mesela CSM support module herkes kapatılmasını uygun görmüş .kapatınca bi garipleşiyor oyunlar ama autoya aldıgımda oyun daha bi smooth oluyor
Plasebo veya geçici çözüm hepsi. 1 güne tekrardan gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…