İsimsizMan09

Hectopat
Bilgisayar mühendisliğinde yazılım öğretiyorlar bildiğim kadarıyla yazılım öğrenmeyi severim güzel bir iş ama konuştuklarım hep bana elektrik seç Bilgisayar'da iş yok diyorlar. Ben bilgisayarı seviyorum. Elektrik'e gidersem her türlü iş bulurmuşum bilgisayarı boş ver falan diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Elektrik'de çok iyi işler varmış garantiye alırsın kendini elektrik oku deniyor. Önce bende elektrik düşünüyordum annem babam ile konuştuktan sonra. Ardından teyzem ile konuştum teyzem de bilgisayar okumam konusunda yönlendirdi beni. Çok arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ortaokulun başından beri yazılımla ilgileniyorum ve eğitim hayatım boyunca bilgisayar/yazılım mühendisliği istiyordum. Ama bu sene Elektrik-Elektronik Mühendisliğini tercih ettim ve yerleştim. Fakat sana bilgisayarda iş yok elektrik seç diyenler tamamen saçmalamış. Bilgisayarda gayet fazlasıyla iş var. İş yok düşüncesiyle bilgisayar seçmemezlik yapma bölümleri iyice araştır hangisine yakın hissediyorsan onu seç.

Hangi üniversitede okuyacaksın bu bölümleri?

Hocam ikisi de çok iyi bölümler. Hangisini daha çok seviyorum diyorsanız onu seçin.

İkisinde de iş var merak etmeyin. Tabii iyi bir okul ve o okulun da mühendislik fakültesinin güncel ve işinin ehli olması da önemli. Bundan sonra kendinizi en iyi şekilde yetiştirmek kalıyor. Bu en önemlisi çünkü sonuç olarak kendinize yatırım yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…