Elektrik yokken TurkNet fiber kurulumu yapılabilir mi?

j.j. winchester

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Bugün yeni evime taşındım fakat şu an elektrik kesik, birkaç güne açılacak. Yarın TurkNet fiber internet kurulumu için ekipler gelecek.
Merak ettiğim şu:
Evde elektrik yokken fiber internet kurulumu yapılabiliyor mu? Modem ve ONT cihazları için elektrik gerektiğini biliyorum ama yine de kurulumu yapabiliyorlar mı, yoksa elektrik açılana kadar beklemem mi gerekir?
Daha önce benzer durum yaşayan varsa, deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Genelde çoğu sağlayıcıda size verilen cihazlar tak-kullan şeklinde her şeyi hazır olarak gelir. Cihazları takıp, çalıştırarak kurulumla vb. uğraştıklarına diğer sağlayıcılarda pek denk gelmedim. Türk Telekom ve Turkcell'de tıpkı dediğim gibi hazır olarak geldiğini gördüm çoğu zaman. Eğer TurkNet de cihazları önceden her şeyi hazır olarak getiriyorsa en fazla çalışıp çalışmadığını test edemezsiniz.

Anladığım kadarıyla GigaFiber altyapısındasınız. Desteğe cihazlar kurulduktan sonra çalıştırıp bir bilgi girişi vb. yapılıp yapılmadığını sormanızda fayda var. Elektriğin henüz olmadığını da belirtirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı