snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #21 arandur dedi: Sağ olasın. Deneyeceğim ya.. ne olacak. Ara sıra online oyun oynayayım diyorum, lag bitiriyor beni, sinir basıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen paket kaybın da vardır, ben odama taşıyana kadar paket kaybı sorununu da çok çektim. Yaptır gitsin pişman olmazsın merak etme.
arandur dedi: Sağ olasın. Deneyeceğim ya.. ne olacak. Ara sıra online oyun oynayayım diyorum, lag bitiriyor beni, sinir basıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen paket kaybın da vardır, ben odama taşıyana kadar paket kaybı sorununu da çok çektim. Yaptır gitsin pişman olmazsın merak etme.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #22 snageX dedi: Muhtemelen paket kaybın da vardır, ben odama taşıyana kadar paket kaybı sorununu da çok çektim. Yaptır gitsin pişman olmazsın merak etme. Genişletmek için tıkla... Var ya, yarı yarıya.. 100 MB, 50 ile gelebiliyor. Yine de dert etmiyordum da ping bitirdi..
snageX dedi: Muhtemelen paket kaybın da vardır, ben odama taşıyana kadar paket kaybı sorununu da çok çektim. Yaptır gitsin pişman olmazsın merak etme. Genişletmek için tıkla... Var ya, yarı yarıya.. 100 MB, 50 ile gelebiliyor. Yine de dert etmiyordum da ping bitirdi..