Volkan kerem Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Testte 10 da 0 çektim. Gerçekten hiçbir şey anlamıyorum. Konuyu hem fizikevimden hem altuğ güneşten dinledim. Bunlar nasıl yapılıyor. Volkan kerem dedi: Testte 10 da 0 çektim. Gerçekten hiçbir şey anlamıyorum. Konuyu hem fizikevimden hem altuğ güneşten dinledim. Bunlar nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu salsam direkt manyetizma, ohm falan geçsem olur mu? Ben bu elektrosatikten ve elektrik yüklerinden hiçbir şey anlamadım. Dosya Ekleri IMG_20231010_104720.jpg 154,3 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023
Testte 10 da 0 çektim. Gerçekten hiçbir şey anlamıyorum. Konuyu hem fizikevimden hem altuğ güneşten dinledim. Bunlar nasıl yapılıyor. Volkan kerem dedi: Testte 10 da 0 çektim. Gerçekten hiçbir şey anlamıyorum. Konuyu hem fizikevimden hem altuğ güneşten dinledim. Bunlar nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu salsam direkt manyetizma, ohm falan geçsem olur mu? Ben bu elektrosatikten ve elektrik yüklerinden hiçbir şey anlamadım.