BÖRÜÜ Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 387 26 Haziran 2025 #1 Çıraklıktan başlayıp veya kursa gidip elektrik ustası olmak mantıklı mı şu dönemde okumak yerine? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Okumaktansa zanaat öğrenmek daha mantıklı şu devirde okuyanların halide ortada çünkü. Çevren varsa eğer elektrik işinde iyi ekmek yersin hocam.
Okumaktansa zanaat öğrenmek daha mantıklı şu devirde okuyanların halide ortada çünkü. Çevren varsa eğer elektrik işinde iyi ekmek yersin hocam.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 BÖRÜÜ dedi: Çıraklıktan başlayıp veya kursa gidip elektrik ustası olmak mantıklı mı şu dönemde okumak yerine? Genişletmek için tıkla... suanki devir sanat altin bileziktir devri ciddi bir sekilde calisirsan ileride iyi yerlere gelicegini dusunuyorum cok cok ustun okumayan insanlarin hali belli
BÖRÜÜ dedi: Çıraklıktan başlayıp veya kursa gidip elektrik ustası olmak mantıklı mı şu dönemde okumak yerine? Genişletmek için tıkla... suanki devir sanat altin bileziktir devri ciddi bir sekilde calisirsan ileride iyi yerlere gelicegini dusunuyorum cok cok ustun okumayan insanlarin hali belli
E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 26 Haziran 2025 #4 BÖRÜÜ dedi: Çıraklıktan başlayıp veya kursa gidip elektrik ustası olmak mantıklı mı şu dönemde okumak yerine? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabi ki ve alanı fazla geniş, kendini pano bölümünde yetiştirmeye bak derim. Hem rahat hem de iyi para verirler.
BÖRÜÜ dedi: Çıraklıktan başlayıp veya kursa gidip elektrik ustası olmak mantıklı mı şu dönemde okumak yerine? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabi ki ve alanı fazla geniş, kendini pano bölümünde yetiştirmeye bak derim. Hem rahat hem de iyi para verirler.
BÖRÜÜ Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 387 26 Haziran 2025 #5 Lise bitti ama arkadaşlar 18 yaşındayım tam nasıl başlayacağımı bilmiyorum çırak alan yerde bulamadım sizce nasıl ilerlemeliyim.
Lise bitti ama arkadaşlar 18 yaşındayım tam nasıl başlayacağımı bilmiyorum çırak alan yerde bulamadım sizce nasıl ilerlemeliyim.