Eskiden CAT 6 plastik uzun kablo vardı. Çok eğilip bükülen plastiği vardı sonra zamanla bağlantıyı iletmemeye başladı. Plastiği kötüydü çabuk dolanıyordu.
Her kablonun belirli bir dayanma sınırı var, kalitesiz kablo alırsan daha çabuk yıpranır. CAT-8 de aynı problemi yaşayabilir, hor kullanılması kablonun suçu değil.
Her kablonun belirli bir dayanma sınırı var, kalitesiz kablo alırsan daha çabuk yıpranır. CAT-8 de aynı problemi yaşayabilir, hor kullanılması kablonun suçu değil.
Kalitesi kötüydü sanırım. 10 yılı geçmiştir o kablo sonra atılmıştı. Bunda da Wi-Fi 5 ile kullanıyordum odamdan modeme diğer odaya. Sonra lan kablosu almaya karar verdim. Duvardan geçirdim ve monteledim. Çok memnunum Wi-Fi'den daha iyi.
Gören de sanacak tüm Türkiye 1 gigabit internet kullanıyoruz da inanılmaz yüksek hızlara ihtiyacımız var. CAT 5 de 1 gigabite kadar 50 metre boyunca tam hız destekliyor. Sıkıntısız kullanırsınız.
Gören de sanacak tüm Türkiye 1 gigabit internet kullanıyoruz da inanılmaz yüksek hızlara ihtiyacımız var. CAT 5 de 1 gigabite kadar 50 metre boyunca tam hız destekliyor. Sıkıntısız kullanırsınız.
Arkadaşımız ironi yapmış. Dediğim gibi elinizdeki kablo standart bir kullanıcının ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir kablodur. Tabii bunda ki en büyük etken orijinal olması ve dışındaki plastik malzemenin kaliteli olması. Bana güvenebilirsiniz, eğer server ya da ofis işletmiyorsanız elinizdeki kablodan fazlasına ihtiyacınız yok.