E erdemkamis Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar benim klavyem ve mousumun kablo tarafında sıkıntı çıktı gidip geliyor. Anakartta veya başka bileşende sıkıntı yok başka klavye mouse çalışıyor elektrikçiler mouse klavye kablo tamirine bakar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar benim klavyem ve mousumun kablo tarafında sıkıntı çıktı gidip geliyor. Anakartta veya başka bileşende sıkıntı yok başka klavye mouse çalışıyor elektrikçiler mouse klavye kablo tamirine bakar mı?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #2 İşinizi şansa bırakmayın, söylediğiniz elektrikçiler dahada bozabilirler. Marka bir klavye ile Mause kullanıyorsanız servise gönderin.
İşinizi şansa bırakmayın, söylediğiniz elektrikçiler dahada bozabilirler. Marka bir klavye ile Mause kullanıyorsanız servise gönderin.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 31 Ağustos 2021 #3 Elektrikçiye verene kadar garantiye gönderin ben öyle yaptım bir üst modelini gönderdiler kulaklığın
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 31 Ağustos 2021 #4 Allah'ını seven Elektrik ile Elektronik nedir diye araştırsın 2'si ayrı branşlar, olur mu öyle şey? Veteriner ile Doktor mu gibi bir şey bu!
Allah'ını seven Elektrik ile Elektronik nedir diye araştırsın 2'si ayrı branşlar, olur mu öyle şey? Veteriner ile Doktor mu gibi bir şey bu!
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 Tamir-onarım hizmeti veren bilgisayarcılar var onlara vermen daha doğru olur. Yinede marka bir ürün kullanıyorsan bu tür yerlere başvurma.
Tamir-onarım hizmeti veren bilgisayarcılar var onlara vermen daha doğru olur. Yinede marka bir ürün kullanıyorsan bu tür yerlere başvurma.