Uygun çünkü. Birçok devlet elektriğe geçişte vergi indirimine kadar destek sağlıyor. Neden geçmesinler ve neden tutmasın?
3, S ve X için hiçbir lafım yok ama Y gerçekten hak etmiyor.
Zoe var da reno Düzce'de özel servis gibi para kokusunu alıp gel buraya yiğenim der ayak üstü para geçirirler i3 desen BMW servisi yok ondan 500e düşünürüm.
Zoe var da reno Düzce'de özel servis gibi para kokusunu alıp gel buraya yiğenim der ayak üstü para geçirirler i3 desen BMW servisi yok ondan 500e düşünürüm.
Hocam hiçbir bilgim yok, sevdiğim bir marka da değil ancak eğer bakmak isterseniz, incelerim derseniz ZS EV de bakabilirsiniz.
Daha uygun fiyatlarla satılıyor. En azından 500E kadar küçük değil. Ama arkasında duramam, çünkü bilmiyorum arabayı.
Hocam hiçbir bilgim yok, sevdiğim bir marka da değil ancak eğer bakmak isterseniz, incelerim derseniz zs ev de bakabilirsiniz.
Daha uygun fiyatlarla satılıyor. En azından 500e kadar küçük değil. Ama arkasında duramam, çünkü bilmiyorum arabayı.
Hocam hiçbir bilgim yok, sevdiğim bir marka da değil ancak eğer bakmak isterseniz, incelerim derseniz ZS EV de bakabilirsiniz.
Daha uygun fiyatlarla satılıyor. En azından 500E kadar küçük değil. Ama arkasında duramam, çünkü bilmiyorum arabayı.
Abi şehirler arası gezmelik deyince SUV geliyor aklıma skywell sshangyong byd falan var.Bütçen ne kadar bilmiyorum ama daha ucuz Duster var.Bakmanı öneririm