Elektrikli araba önerisi

Yurt dışında bu kadar tutan bir model için bunları demeniz şaşırttı hocam.
Uygun çünkü. Birçok devlet elektriğe geçişte vergi indirimine kadar destek sağlıyor. Neden geçmesinler ve neden tutmasın?
3, S ve X için hiçbir lafım yok ama Y gerçekten hak etmiyor.

İsterseniz eleyebiliriz beklentilerinize göre. Aklınızdaki seçenekler neler?

Zoe var da reno Düzce'de özel servis gibi para kokusunu alıp gel buraya yiğenim der ayak üstü para geçirirler i3 desen BMW servisi yok ondan 500e düşünürüm.

İsterseniz eleyebiliriz beklentilerinize göre. Aklınızdaki seçenekler neler?
Kesinlikle elektrikli olacaksa TOGG şuan faizsiz kredi veriyor. Bütçe açısından tercih edilebilir.

Zoe var da reno Düzce'de özel servis gibi para kokusunu alıp gel buraya yiğenim der ayak üstü para geçirirler i3 desen BMW servisi yok ondan 500e düşünürüm.
Bu üçü arasında kaldıysanız tartışmasız 500E derim.

Hocam hiçbir bilgim yok, sevdiğim bir marka da değil ancak eğer bakmak isterseniz, incelerim derseniz ZS EV de bakabilirsiniz.
Daha uygun fiyatlarla satılıyor. En azından 500E kadar küçük değil. Ama arkasında duramam, çünkü bilmiyorum arabayı.

MG'nin markası (Büyük araba sevmeyen ben.)

MG ZS'ler biraz kalitesiz kaçıyor. Bayisinde benzinlisine bakmıştım. 10 sene geriden geliyor gibiler.

Mg Zs'ler biraz kalitesiz kaçıyor. Bayisinde benzinlisine bakmıştım. 10 sene geriden geliyor gibiler.

Mg anca elektrikli getirdi yoksa benzin dizel devam edeceklerdi.

Xev yoyo var da 580bin

Twizy alıp Recep ivedik gibi akmam yok mu

@286313 reno twizy alıp Recep ivedik misali gezerim

Son düzenleme:
Şehirler arası gezmelik için araba önerir misiniz?

Abi şehirler arası gezmelik deyince SUV geliyor aklıma skywell sshangyong byd falan var.Bütçen ne kadar bilmiyorum ama daha ucuz Duster var.Bakmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…