Dün akşam işe gidecekken elektrikli motoru aldım, bindim geri geldim pat diye ses çıktı. Fındık ezdim sandım. (Trabzonluyum bizim burada gün serilirdir.) Her neyse gittim annemi aldım arkama. Motoru biraz çöktü normalde böyle bir şey yoktu, yola çıktık vardık hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra işimiz bitti, motora bir bindim 5 metre gittikten sonra yağmur yağıyordu. Motor kaydı direksiyon topladım düşürtmedim, sonra yağmurdan kaydı sandım bindik motor kayıyor. İndim baktım, motor lastik yere çökmüş inceledim. Cam girmiş gibi yer vardı. Her neyse sonraki gün baktım sökülür mü anlamadım, Trabzon’da yaşadığım için burada motor tamircisi yok. Merkezde var. İlçedeyim, burada lastikçiye gittim. Sökemez dedi, orada ispirto muydu neydi ondan soktuk. Adam burada kesik büyük dedi, az hava kaçırıyor çok az ama kaçırıyor sonuçta bisikletçiye gittim, bilgim yok dedi. İspirtolar tutuyor şimdi, bana nasıl söküldüğünü anlatabilir misiniz? Ya da sökemessem o küçük kaçıran yere japon yapıştırıcısı ya da bali tutar mı?
Not: Motor bilgisi.
Marka: Motolux.
Model: Yariss pluss 2019.