Elektrikli bisiklet arka lastik nasıl sökülür?

Dün akşam işe gidecekken elektrikli motoru aldım, bindim geri geldim pat diye ses çıktı. Fındık ezdim sandım. (Trabzonluyum bizim burada gün serilirdir.) Her neyse gittim annemi aldım arkama. Motoru biraz çöktü normalde böyle bir şey yoktu, yola çıktık vardık hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra işimiz bitti, motora bir bindim 5 metre gittikten sonra yağmur yağıyordu. Motor kaydı direksiyon topladım düşürtmedim, sonra yağmurdan kaydı sandım bindik motor kayıyor. İndim baktım, motor lastik yere çökmüş inceledim. Cam girmiş gibi yer vardı. Her neyse sonraki gün baktım sökülür mü anlamadım, Trabzon’da yaşadığım için burada motor tamircisi yok. Merkezde var. İlçedeyim, burada lastikçiye gittim. Sökemez dedi, orada ispirto muydu neydi ondan soktuk. Adam burada kesik büyük dedi, az hava kaçırıyor çok az ama kaçırıyor sonuçta bisikletçiye gittim, bilgim yok dedi. İspirtolar tutuyor şimdi, bana nasıl söküldüğünü anlatabilir misiniz? Ya da sökemessem o küçük kaçıran yere japon yapıştırıcısı ya da bali tutar mı?

Not: Motor bilgisi.
Marka: Motolux.
Model: Yariss pluss 2019.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesiği yapıştıramazsınız ancak üstüne yama yapabilirsiniz. Bisikletçiler bali yardımıyla yama yapıyorlar. Şambreli iyice şişirip sabunlu suya sokarlar, delik yerlerden hava sızıntısı olur ve orayı kurulayıp yama işlemini yaparlar. Ardından tekrar hava basarlar ve eskisi gibi hazır.

1 bunda şampiyer yok
2 burda tamirci sökemiyor yok yani
3 kendim yapaliryim
4 nasıl yaparım
5 lastiği nasıl çıkartabilirim çıkartabilirsem yeni lastik almayı düşünüyorum

Hocam lastik dediğimiz şey bildiğiniz tekerlektir. Yani içinde hava falan olmaz. Şişebilen şambreli içine oturtmak için boşluğu vardır sadece. Söylediğim üzere bir deri, kumaş parçayla yama yapabilirsiniz veya aynı boyutlarda yeni bir şambrel alabilirsiniz.

Bu elektrikli bisikleti nereden aldıysanız orayla görüşün, size daha iyi yardımcı olurlar.

Tubleks bunlar reis şambiyer yok nasıl söküldüğünü biliyormusun en yakın yer merkezde gidiş geliş 50 km uzaklıkta
O yüzden ya kendim sökmem lazım sökmeyi bilmiyorum yada dışardan tekeri çıkarmadan müdahale etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…