Yaşar Karaali Kilopat Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 22 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Meslek Öğrenciyim ben 5 Nisan 2022 #1 Başlıkta anlamış olacağınız üzere, elimdeki elektrikli bisiklet ile Trendyol GO kuryesi olabilir miyim? Bununla ilgili internette bir veri bulamadım maalesef. Umarım gelen cevaplar diğer dostlarıma da yardımcı olur.
Başlıkta anlamış olacağınız üzere, elimdeki elektrikli bisiklet ile Trendyol GO kuryesi olabilir miyim? Bununla ilgili internette bir veri bulamadım maalesef. Umarım gelen cevaplar diğer dostlarıma da yardımcı olur.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #2 Bildiğim kadarıyla motorsiklet lazım. Bisiklet ile kurye hiç görmedim.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 5 Nisan 2022 #3 Şu TikTok'ta videolar vardı orada duymuştum minimum 100CC mi neydi, Google playda denk geldim kendi aracın ile kargo bırakıyorsun onu yapabilirsin.
Şu TikTok'ta videolar vardı orada duymuştum minimum 100CC mi neydi, Google playda denk geldim kendi aracın ile kargo bırakıyorsun onu yapabilirsin.
Yaşar Karaali Kilopat Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 22 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Meslek Öğrenciyim ben 5 Nisan 2022 #4 İlatem dedi: Şu TikTok'ta videolar vardı orada duymuştum minimum 100CC mi neydi, Google playda denk geldim kendi aracın ile kargo bırakıyorsun onu yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... 50cc motor ile de yapılabiliyormuş.
İlatem dedi: Şu TikTok'ta videolar vardı orada duymuştum minimum 100CC mi neydi, Google playda denk geldim kendi aracın ile kargo bırakıyorsun onu yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... 50cc motor ile de yapılabiliyormuş.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 5 Nisan 2022 #5 50yi kabul eden kurye şirketleri vardı ama detay hatırlamıyorum
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 5 Nisan 2022 #6 Yaşar Karaali dedi: 50CC motor ile de yapılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... O zaman farklı firmaydı o sanırım.
Yaşar Karaali dedi: 50CC motor ile de yapılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... O zaman farklı firmaydı o sanırım.
Yaşar Karaali Kilopat Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 22 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Meslek Öğrenciyim ben 5 Nisan 2022 #7 Sitelerinde bulduğum bilgi bu şekilde. Kaynak: Trendyol GO