Elektrikli bisiklet önerisi

Whister

Hectopat
Daha fazla  
Eski bisikletimi satıp üstüne para ekleyip elektrikli bir bisiklet alacağım. Volta vsc, vsm tarzında bir şeyler olabilir. Normalde aklımda yuki sportsman, yuki windy gibi modeller vardı fakat m sınıfı ehliyet gerekiyormuş. 1300 TL vermek istemiyorum. B ehliyeti ile kullanılıyormuş zaten bir daha para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bütçe Max 4000 TL. Normal bisiklet tarzında olabilir. Okula gidip geleceğim. Okulum 9km uzaklıkta ve biraz yokuş var. Normal bisiklet ile yaklaşık 30 dk içinde gidiyordum. Dönüşte yokuş çok zorluyordu. Şu an elektrikli ile destek vererek daha kolay gitmek istiyorum. Dediğim gibi vsc tarzı gaz pedalı olması daha iyi olur. Akü fiyatları pahalı oluyor ama zamanında vsc kullandım ve bir zararı yoktu. Önerilerinizi bekliyorum. Eskiden A101'e motolüx gelmişti 35km/h yapıyor güzel bir model fakat 4 mağazayada gittiğimde satış yok dediler ama hepsi ertesi gün satmış maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Volta vsm kullanıyorum dostum tavsiye ederim. Yaşadığın yere göre sarj etmede sorun yaşayabilirsin ama bataryasını çıkarttıp takmak biraz uğraştırıyor ve bayağı ağır direkt sarj edebileceğin şekildeyse daha kolay olur. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bir izleyin. Bence işinize yarayabilir.

Volta vsm kullanıyorum dostum tavsiye ederim. Yaşadığın yere göre sarj etmede sorun yaşayabilirsin ama bataryasını çıkarttıp takmak biraz uğraştırıyor ve bayağı ağır direkt sarj edebileceğin şekildeyse daha kolay olur. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

O videoyu izledim fakat orada 4000TL masrafı sadece elektrikli sisteme harcıyor. Pahalı biraz sistem onun dışında 50km/h ve görünüş bakımından çok güzel.

Volta vsm aslında çok güzel. 3.katta yaşıyorum apartman 4katlı. Yüksek giriş bir apartman. Şarjı bataryayı çıkarıp edebilirim. Bisikleti nasıl muafaza edebilirim bilmiyorum. Çalınmasından korkuyorum. Kuzenim yan binamızın arka bahçesine zincirliyor motorunu üstünü örtüyor. Ben bina içine kitlemeyi düşünüyorum fakat yüksek giriş olduğu için nasıl girişe çıkaracağım bilmiyorum. 4 adet basamak var girişte. Oraya düz tahta zemin koyup üstünden sürükleyebilir miyim? Bina içine zincir + kilit ile kitlesem sorun çıkar mı? Kaç km/h yapıyor çocuk kilidini kaldırınca?

Dediğiniz Volta VSM hakkında bilgim yok. Bence ilgili videolardan yardım alın.
Teşekkür ederim. Normal motor bağlama videolarına bakmıştım fakat biraz zahmetli ve en az 500'den başlıyor devirli olduğu zaman daha pahalı oluyor. Batarya sorunu çıkabiliyor maalesef. Bu yüzden hazır modellere bakmayı düşünüyorum. Yine de çok teşekkür ederim.

O videoyu izledim fakat orada 4000TL masrafı sadece elektrikli sisteme harcıyor. Pahalı biraz sistem onun dışında 50km/h ve görünüş bakımından çok güzel.

Volta vsm aslında çok güzel. 3.katta yaşıyorum apartman 4katlı. Yüksek giriş bir apartman. Şarjı bataryayı çıkarıp edebilirim. Bisikleti nasıl muafaza edebilirim bilmiyorum. Çalınmasından korkuyorum. Kuzenim yan binamızın arka bahçesine zincirliyor motorunu üstünü örtüyor. Ben bina içine kitlemeyi düşünüyorum fakat yüksek giriş olduğu için nasıl girişe çıkaracağım bilmiyorum. 4 adet basamak var girişte. Oraya düz tahta zemin koyup üstünden sürükleyebilir miyim? Bina içine zincir + kilit ile kitlesem sorun çıkar mı? Kaç km/h yapıyor çocuk kilidini kaldırınca?
Bataryasız yukarı çıkartabilirsin ama bataryalı hergün hergün yukarı çıkartmakta bi süre sonra zorlanırsın tek başına zor olur yani. Çocuk kilidi kalkınca 25 km hız yapıyor diye biliyorum youtube da videoları var bi bak istersen.

Bataryasız yukarı çıkartabilirsin ama bataryalı hergün hergün yukarı çıkartmakta bi süre sonra zorlanırsın tek başına zor olur yani. Çocuk kilidi kalkınca 25 km hız yapıyor diye biliyorum youtube da videoları var bi bak istersen.
Motolüx daha hızlı gidiyormuş. Motolüx daha iyi diyorlar. Ayrıca, arka teker kilidi, vites sistemi, yan ayaklık gibi ekstra şeyler de var. Volta vsc paslanıyor diyorlar ayrıca doğru mu?

Baytaş Bisiklet Kilidi 12 x 150 Cm MK2472 bu tarz bir şey alırsanız çalınacağını düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bir izleyin. Bence işinize yarayabilir.

Bence de bu tarz videolara bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı