Elektrikli bisiklet tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, aklımda bisikletli kuryelik yapmak gibi bir iş düşüncesi var. Buna ve günlük kullanıma da uygun bir elektrikli bisiklet arayışındayım. @BulgarUmut siz sanırım bu konularda bilgi sahibisiniz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Katlanır bir bisiklet olması önceliğimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef katlanır bisiklet olarak çok üst performans bisikletler ülkemizde mevcut değil. Bütçeniz ne kadar? Günlük kaç km hedefliyorsunuz? Katlanır dışı olarak yol/yarış/mtb/şehir bisikleti önerebilirim zaten sahibinden üzerinde kaliteli katlanır elektrikli bisiklet neredeyse hiç yok ve hepsi hub motor ve hub motor satarken çok sancılı olur ayrıca siz pedala bastığınızda 1-2 saniye sonra tepki verir middle motorda böyle bir şey söz konusu değildir.

Ben bisikletten öyle über bir performans veya kalite beklemiyorum. Beklediğim şey yokuşta beni yarı yolda bırakmasın, otobüste, metroda vs. rahatça götürebileyim. Günlük pedal çevirme dahil 50-60 km götürse yeter. Neredeyse sadece eğimli yerlerde kullanırım. Aklımda belli bir bütçe yok, olabildiğince çok seçenek görmek isterim.

Katlanır bisikleti ve elektrikli bisiklet kitini ayrı ayrı alabilirsiniz.
Pilli bisikletin kitlerine bakmanızı öneririm.

Katlanır bisikleti ve elektrikli bisiklet kitini ayrı ayrı alabilirsiniz.
Pilli bisikletin kitlerine bakmanızı öneririm.

O kitler normal ebikeler kadar stabil olmuyor o yüzden önermiyorum.

Eğer bana bir bütçe söylerseniz öneriler yapabilirim. İstanbul'da oturuyorsanız sahibinden üzerinde riese man diye bir satıcı var ben bu satıcıdan çeşitli bisikletler aldım güvenilir ayrıca bu adam yurt dışından bisiklet elektrikli bisikletler getiriyor ve sahibinden üzerindeki elektieikli bisikletlerin %60-70i onun sattığı bisikletler eğer müsaitseniz onun dükkanına gidip bir görün onu çok sağlam bisikletleri var. Ayrıca bisiklette bir sorun olursa ilgileniyor bazen bu bisikletler yazılımsal sorun veriyor bu sorunun çözümleri Türkiye'de yok maalesef yurt dışında çözülmesi gerekiyor eğer o adamdan alırsanız sorunların arkasında duruyor zaten bisiklet teknik servisliğide yapıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…