MrhnRdgn Picopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #11 Benimki biraz daha yukarıda arduino basit kalıyor artık Gücü yetecek mi bilmiyorum ama aldığım motor 22000 devir bir motor. Küçük bi dişli sistemiyle beygir ve torkunu yükseltmeyi düşünüyorum
Benimki biraz daha yukarıda arduino basit kalıyor artık Gücü yetecek mi bilmiyorum ama aldığım motor 22000 devir bir motor. Küçük bi dişli sistemiyle beygir ve torkunu yükseltmeyi düşünüyorum
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.625 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #12 MrhnRdgn dedi: Benimki biraz daha yukarıda arduino basit kalıyor artık Gücü yetecek mi bilmiyorum ama aldığım motor 22000 devir bir motor. Küçük bi dişli sistemiyle beygir ve torkunu yükseltmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha yavaş gidersiniz ama hocam.
MrhnRdgn dedi: Benimki biraz daha yukarıda arduino basit kalıyor artık Gücü yetecek mi bilmiyorum ama aldığım motor 22000 devir bir motor. Küçük bi dişli sistemiyle beygir ve torkunu yükseltmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha yavaş gidersiniz ama hocam.
MrhnRdgn Picopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #13 İşte o yüzden beygirini artıracağım. İşe yarayacağını düşünüyorum aldığım motor 22000 devir ama basit bir motor değil Asıl amacım motor değil zaten asıl amacım elektrik üretmek Biraz pahalıya mal olabilir ama en azından deniyeceğim
İşte o yüzden beygirini artıracağım. İşe yarayacağını düşünüyorum aldığım motor 22000 devir ama basit bir motor değil Asıl amacım motor değil zaten asıl amacım elektrik üretmek Biraz pahalıya mal olabilir ama en azından deniyeceğim