Elektrikli bisiklete yazılım atmak

Arda.66

Hectopat
Daha fazla  
Selam, Volta VSM'ye yazılım atmak istiyorum şu an hızı 25 ben 40 45 olmasını istiyorum ve bunu yazılımla yapıyorlarmış. Nerede ve nasıl yaptırabilirim?

Selam, Volta VSM'ye yazılım atmak istiyorum şu an hızı 25 ben 40 45 olmasını istiyorum ve bunu yazılımla yapıyorlarmış. Nerede ve nasıl yaptırabilirim?
Youtubeye Volta VSM çocuk kilidi kaldırma yazın.s

Selam, Volta Vsm'ye yazılım atmak istiyorum şu an hızı 25 ben 40 45 olmasını istiyorum ve bunu yazılımla yapıyorlarmış. Nerede ve nasıl yaptırabilirim?

Bisiklet servisi ve tamiri yapan yetkili arkadaşlar yapabilir. Ancak önermem önerilen hız neyse onu kullanmakta yarar var batarya ve motor ömrü açısından.

İba elektronik diye bir firma yazılım atıyormuş. Bakabilirsiniz.

Hocam gördüm onları ancak 40 hız için 850 lira fiyat biçtiler ben daha ucuza yaptırabilirim diye düşünüyorum olmazsa mecbur oraya yaptıracağım. Çocuk kilidi diye bir şey varmış. İnternette gördüğüme göre koltuğun altındaki kablolardan bir tanesini sökünce çocuk kilidi kalkıyormuş ve hız otomatik 35 40 oluyormuş. Bilginiz var mı hangi kabloları sökeceğim ya da bu işi sanayide herhangi bir bir elektrikçi yapabilir mi?

Bisiklet servisi ve tamiri yapan yetkili arkadaşlar yapabilir. Ancak önermem önerilen hız neyse onu kullanmakta yarar var batarya ve motor ömrü açısından.

Youtubeye Volta VSM çocuk kilidi kaldırma yazın.s
Hocam hangi kablolar sökülecek veya takılacak? 2023 model.

Selam, Volta Vsm'ye yazılım atmak istiyorum şu an hızı 25 ben 40 45 olmasını istiyorum ve bunu yazılımla yapıyorlarmış. Nerede ve nasıl yaptırabilirim?

Akıllı beyin alabilirsin Instagram'da olarak ump performance veya seyban performanceden alabilirsin 850 TL fiyat aslında ucuz diğer beyinlere göre falan bende de zamanında Volta vsm vardı şu anda arora kaplan elektrikli scooter var elektrikli motorlarda hız arttırmanın tek yolu akıllı beyindir o senin koltuğun altındaki kabloları sökünce zaten 25yapıyor sökülmediğinde 15-20falan yapıyor akıllı beyinlerin - özelliğini söyleyeyim eğer fazla zorlarsan beyin yanma olasılığı var normal beyni de zorlarsan yanar ama akıllı beyin bitık daha fazla yanma olasılığı var akıllı beynin zararlarınan biride akülerin ömrü azalır daha çok güç tüketceği için onun için konvntör falan alıyolar veya ek akü takıyorlar falan. Herhangi bir sorun olursa yaz

Akıllı beyin alabilirsin Instagram'da olarak ump performance veya seyban performanceden alabilirsin 850 TL fiyat aslında ucuz diğer beyinlere göre falan bende de zamanında Volta vsm vardı şu anda arora kaplan elektrikli scooter var elektrikli motorlarda hız arttırmanın tek yolu akıllı beyindir o senin koltuğun altındaki kabloları sökünce zaten 25yapıyor sökülmediğinde 15-20falan yapıyor akıllı beyinlerin - özelliğini söyleyeyim eğer fazla zorlarsan beyin yanma olasılığı var normal beyni de zorlarsan yanar ama akıllı beyin bitık daha fazla yanma olasılığı var akıllı beynin zararlarınan biride akülerin ömrü azalır daha çok güç tüketceği için onun için konvntör falan alıyolar veya ek akü takıyorlar falan. Herhangi bir sorun olursa yaz.

Hocam bu ump performance'ı tavsiye eder misiniz oradan bir şey aldınız mı? 1800 lira istiyorlar vsm için şu an alınır mı? Bilmiyorum siteleri çok da güvenli değil gibi.

Hocam bu ump performance'ı tavsiye eder misiniz oradan bir şey aldınız mı? 1800 lira istiyorlar vsm için şu an alınır mı? Bilmiyorum siteleri çok da güvenli değil gibi.

Ben kendim almadım ama yakın çevremde alan var TikTok'ta / Instagram'da kendi sayfalarında videoları var TikTok'ta vsm için 50km hız yaptığında dağir video var WhatsApp üzerinden çalıştıkları için sitelerine çok detaylı girişmemişler diye düşünüyorum ama siteleri en azından neyin ne kadar olduğunı gösteriyor 1800TL vermek size kalmış 25 km hızdan 50'ye çıkacak. Galiba motorun kendi orijinal beynini siz ona gönderince fiyat düşüyordu öyle bir şey vardı galiba tam emin değilim ama şahsen ben göndermezdim yedekte dursun diye.

2021 Sonrası Volta VSM yazılım için uğraştım usb-ttl CH340 data convector rx-tx-gnd-+5v bağantıları yapıldı. bulabildiğim 5-6 yazılım denedim bir türlü bağlantı kuramadım motor sürücüsü ile. Sürücüde H32X yazan chip var fakat nette hiç bir bilgi yok sanki böyle bir entegre üretilmemiş :) XPD gibi yazılımlar denendi bağlantı kurulamadı. bilgisi olan bir arkadaşımız varmı. Sürücüde tx-rx-gnd-dat-clk-+5v bağlantı portu var. sanki uygun yazılımı bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı