Merhaba, belirli sebeplerden dolayı ailemden uzakta yaşıyorum. Kendi evimde odam çok soğuk oluyor. Gün içinde elektrikli ısıtıcı kullanan var ise faturaya çok yansıyor mu? Bir de güzel bir marka önerir misiniz?
Hocam küçük bir odadayım, ama petek ısıtmıyor etrafındaki odalar, taban ve tavan soğuk olduğu için bunu alsam işe yarar mı? Çok elektrik yakıyor mu gece açık bıraksam.
Çalıştığım iş yerin de laboratuvar da kullanıyorduk bundan yandı hocam alev almadı ama duman çıkmaya başladığı an çektik fişten dikkat etmekte fayda var. (Not: Laboratuvar da havuzlardan kaynaklı biraz rutubet oluyor ondan sebep olabilir )
Çalıştığım iş yerin de laboratuvar da kullanıyorduk bundan yandı hocam alev almadı ama duman çıkmaya başladığı an çektik fişten dikkat etmekte fayda var. (Not: Laboratuvar da havuzlardan kaynaklı biraz rutubet oluyor ondan sebep olabilir )
Hocam öyle bir sorunla karşılaşmadım 4 yıldır kullanıyorum hala taş gibi. Ama evet haklısınız UFO tipi ısıtıcıların aksine bu arkasındaki telin ısınmasıyla çalışıyor, yani haklı olabilirsiniz.
Hocam küçük bir odadayım, ama petek ısıtmıyor etrafındaki odalar, taban ve tavan soğuk olduğu için bunu alsam işe yarar mı? Çok elektrik yakıyor mu gece açık bıraksam.