antoniomontana
Hectopat
Hocam bence buna bu parayı vereceğinize çok kalın yünlü bir mont alın.
Başka bir öneri:Merhaba, sabah 6.30'da okula gidiyorum ve havalar da çok soğuk oluyor, bir de üstüne kış geliyor. Aklıma ısıtmalı mont almak geldi sizce kaliteli midir, alınır mı?
Ürün Linki:
Elektrikli Isıtmalı Ceket Akıllı USB Isıtmalı Pamuklu Ceket Unisex Isıtmalı Giyim Hf Başlıklı Erkekler Kadınlar için 3 Isıtma Seviyesi Yürüyüş Kayak Kış Bisiklete binme : Amazon.com.tr: Moda
Elektrikli Isıtmalı Ceket Akıllı USB Isıtmalı Pamuklu Ceket Unisex Isıtmalı Giyim Hf Başlıklı Erkekler Kadınlar için 3 Isıtma Seviyesi Yürüyüş Kayak Kış Bisiklete binme : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Teşekkür ederim buda güzel bir alternatif alınabilirBaşka bir öneri:
Kışın soğukta spor yaparken giyilen, motosikletçilerin de giydiği termal içlikler var.
%100 sentetik, elyaftan yapıldığından tişört kalınlığında, kaşındırmayan, elbisenin altında hissedilmeyen ama asıl özelliği çok iyi ısıtan ve terleme olursa teri dışarı veren bir kumaşı vardır.
Bir çok marka var, kaliteli ya da ucuz. Önemli olan %100 sentetik olsun, pamuk katkılı ucuzlardan olmasın.
Ben Thermoform kullanırım:
ama daha kaliteli markalar da var.
Merhaba, sabah 6.30'da okula gidiyorum ve havalar da çok soğuk oluyor, bir de üstüne kış geliyor. Aklıma ısıtmalı mont almak geldi sizce kaliteli midir, alınır mı?
Ürün linki:
Elektrikli Isıtmalı Ceket Akıllı USB Isıtmalı Pamuklu Ceket Unisex Isıtmalı Giyim Hf Başlıklı Erkekler Kadınlar için 3 Isıtma Seviyesi Yürüyüş Kayak Kış Bisiklete binme : Amazon.com.tr: Moda
Elektrikli Isıtmalı Ceket Akıllı USB Isıtmalı Pamuklu Ceket Unisex Isıtmalı Giyim Hf Başlıklı Erkekler Kadınlar için 3 Isıtma Seviyesi Yürüyüş Kayak Kış Bisiklete binme : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.