Dostlar arkadaş "hızlı" araç istiyor. Siz dizel araç tavsiye ediyorsunuz
Ayrıca aklındaki araç Turbo s falan yani öyle normal hızlı ve torklu araçlardan da değil
Arkadaş "hızlı" araç istiyor da elektrikli aracında 0'dan 200e çok hızlı bir şekilde çıktı diyelim sonra 200'den yukarıya çıkamayınca delirmeyecek mi bu adam, limitör iptali yaparsın bataryanın da ömrünü azaltırsın. Bana kalırsa benzinli en güzel seçenek. Hibrit araçlar da çok ağır oluyor beygiri yüksek ağırlığı da fazla olmayan bir hibrit de tercih edilebilir.
Arkadaş "hızlı" araç istiyor da elektrikli aracında 0'dan 200e çok hızlı bir şekilde çıktı diyelim sonra 200'den yukarıya çıkamayınca delirmeyecek mi bu adam, limitör iptali yaparsın bataryanın da ömrünü azaltırsın. Bana kalırsa benzinli en güzel seçenek. Hibrit araçlar da çok ağır oluyor beygiri yüksek ağırlığı da fazla olmayan bir hibrit de tercih edilebilir.
Keşke model de verseniz Volkswagen var, Volkswagen var.
Onun temel sebebi limitörden ziyade elektrikli arabalarda 1 vites olmasıdır Benzinli araçlar gibi 200'den sonra 6K RPM'de 7.vitese atıp yine ivmelenemeyecek. Temel nedeni budur limitör muhabbetinden dolayı değil. Limitörü de iptal etseniz 200'den sonra sönecekler.
İçten yanmalı araçların yerini hiçbir şey tutamaz. Özellikle de büyük hacimli atmosferiklerin. Her şeyden önce ruhu yok elektrikli araçların. Aküleri ciddi anlamda korumaya alıyor kendini zorladığınızda. Ioniq 5 N modeline belki eh işte diyebilirim. Fake olsa bile özel yerleştirilmiş ses sistemiyle birlikte güzel homurtular çıkartabiliyor.
Torkun sürekli ayağınızın altında olması ve sessiz olması dışında ben pek sevdiğimi söyleyemem. Tabii bir de şanzıman dertleri yok.
Keşke model de verseniz Volkswagen var, Volkswagen var.