Elektrikli motosikletin beyni mi yandı?

ben_mka_43

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben stmax bora 250 elektrikli motosiklet sahibiyim. Bir sebepten ötürü aküyü sökmek zorunda kaldım. Aküyü takarken artı kutup yerine eksi kutbuna takmışım. Sonra bunu bilmeden tamirciye götürdüm. O da kutubları ters taktığımı söyledi ve kutubları düzgün şekilde taktı. Ama motor hareket etmedi. Tamirci beyin yanmış dedi. Bende tamam biraz düşüneyim sonra yeni beyin taktiririz dedim. Sonra eve geldim. Elektrikli motosikletin her aksamı düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen (far fren lambası vb) motor hareket etmedi. Daha doğrusu gaz kolunu hafifçe çevirdiğimde motor hareket ediyormuş gibi oluyor. Sonra hareket etmiyor. Gaz kolunu tam çevirincede aynı şekilde hareket etmiyor. Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi? Yeni beyin almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sigortası atmıştır yanma diye bir şey yok. Başka bir tamirciyi arayın sorun. Duruma göre götürürsünüz.

Sigortası atmıştır yanma diye bir şey yok. Başka bir tamirciyi arayın sorun. Duruma göre götürürsünüz.

Ben elektronik mezunuyum hiçbir kart yanmaz. O kadar basit değil. Tamirci o kartı sökecek tamirden gelen başka kart ı takacak. Sizinkini de başkasına takacak tamir ettirip.

Katılıyorum. Burada tamirci kart yanmış diyerek çakallık yapmış. Kesinlikle başka tamirciye götürün. O adam size bir fiyat verir tamir eder sonra şurası da arızalı ek para lazım der sömürür durur sizi.

Arkadaşlar tanıdığım birisi. Var oda elektronikten biraz anlıyor. O dedi ki elektrikli motosikletin motoruna elektrik+- değil ++ gidiyordur dedi. Motor zaten gaza basınca gidiyor gibi oluyor. Sonra kilitleniyor gaz kolunu bırakınca motor kitlenmeyi bırakıyor.

Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi çok ihtiyacım var yardıma.

Arkadaşlar tanıdığım birisi. Var oda elektronikten biraz anlıyor. O dedi ki elektrikli motosikletin motoruna elektrik+- değil ++ gidiyordur dedi. Motor zaten gaza basınca gidiyor gibi oluyor. Sonra kilitleniyor gaz kolunu bırakınca motor kitlenmeyi bırakıyor.

Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi çok ihtiyacım var

He bu arada sigortada sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Hocam tek sigorta ve koruma devresi yok elektronik sistemlerde . Onlarca sigorta var . Siz güç ü ters bağlamışsınız ve olmaması gereken bir şey olmuş , bunun sonucunda motorsiklet kilitlemiş kendini zarar görmemesi için . Motorun kendi servisine götürün. Türkiye den satın almadınız mı onları arayın bir ne diyecekler .

Buradan görmeden kimse şunu yap diyemez...
Aldığın yer en doğrusunu bilen ve orjinal parçası takabilecek tek yer.
Anlıyorum işi ucuza halledeyim diyorsunuz ama o iş o kadar kolay değil..

Arkadaşlar yaklaşık bir ay sonra buldum sorunu bir kabloyu yanlış bağlamışim yardımcı olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…