arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 936 Çözümler 4 1 Eylül 2025 #1 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 1 Eylül 2025 #2 arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Niye abartı olsun kafanı vurmanla ölmen bir olur.
arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Niye abartı olsun kafanı vurmanla ölmen bir olur.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #3 arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Çok abartı bir şey takanlarda kız tavlamak için takıyor yok kalp deseni falan
arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Çok abartı bir şey takanlarda kız tavlamak için takıyor yok kalp deseni falan
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 936 Çözümler 4 1 Eylül 2025 #4 Hocam bu tarz kasklarında çok koruyabileceğini düşünmüyorum. @Çınar1702
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #5 arabacı adam dedi: Hocam bu tarz kasklarında çok koruyabileceğini düşünmüyorum. @Çınar1702 Genişletmek için tıkla... asker kaskı gibi gereksiz gözün çıkar taksan bile
arabacı adam dedi: Hocam bu tarz kasklarında çok koruyabileceğini düşünmüyorum. @Çınar1702 Genişletmek için tıkla... asker kaskı gibi gereksiz gözün çıkar taksan bile
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 1 Eylül 2025 #6 arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Değil canından önemli mi?
arabacı adam dedi: 55 basan bir scooterım var, güvenlik için kask almayı düşünüyorum. Sizce motor kaskı abartı mı? Genişletmek için tıkla... Değil canından önemli mi?
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #7 ErenKalkan dedi: Değil canından önemli mi? Genişletmek için tıkla... Peki seninde dislike atman doğru mu? ErenKalkan dedi: Değil canından önemli mi? Genişletmek için tıkla... Uyar kardeşim hayır kardeşim bilmem ne de yani tazince niye konuşuyorsun.
ErenKalkan dedi: Değil canından önemli mi? Genişletmek için tıkla... Peki seninde dislike atman doğru mu? ErenKalkan dedi: Değil canından önemli mi? Genişletmek için tıkla... Uyar kardeşim hayır kardeşim bilmem ne de yani tazince niye konuşuyorsun.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 5 Eylül 2025 #8 Çınar1702 dedi: Peki seninde dislike atman doğru mu? Uyar kardeşim hayır kardeşim bilmem ne de yani tazince niye konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam da neden agresifleştin bu kadar bir dislike atılınca? Fikrini beğenmedim diye attım garip.
Çınar1702 dedi: Peki seninde dislike atman doğru mu? Uyar kardeşim hayır kardeşim bilmem ne de yani tazince niye konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam da neden agresifleştin bu kadar bir dislike atılınca? Fikrini beğenmedim diye attım garip.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #9 ErenKalkan dedi: Tamam da neden agresifleştin bu kadar bir dislike atılınca? Fikrini beğenmedim diye attım garip. Genişletmek için tıkla... Bir dislike atmasanız ölceksiniz sanki.
ErenKalkan dedi: Tamam da neden agresifleştin bu kadar bir dislike atılınca? Fikrini beğenmedim diye attım garip. Genişletmek için tıkla... Bir dislike atmasanız ölceksiniz sanki.