Elektrikli scooter ile trafiğe çıkılabilir mi?

Bu113t

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX 6650 XT Dual OC Edition/AMD Ryzen5 5500/PRIME B450M-K II/Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB 3600MHz CL18 DDR4
Merhaba ben elektrikli scooter almayi planlıyorum alacağim model Onvo OV12 800W.
Bu scooter ile trafiğe çıkılabilir mi?

Max 25 km/h sınırı var gibi bir şey okudum internette ceza yer miyim?

Bu scooter ile iki kişi kisa mesafeli yolculuk yapabilir mi?

Herhangi bir belge vs gerekiyor mu sürmek için?

Belgesiz çıkılabiliyor ancak sizin model ile trafiğe çıkmak çok tehlikeli olur ayrıca 2 kişiyseniz katsayısı daha da artar çünkü trafiğe çıkanlar genelde 80 100 basan scooterler ile çıkıyorlar.

Valla hocam iki kişi için onları hiç önermem çünkü bu makineler tek kişilik için üretilmiş ve trafikte de sorun olur. Anca kaldırımdan gidebilirsiniz. Çok çok yakın mesafe ise kullanışlı olabilir yoksa bunlar benim fikrim sahilde orda burda sürmelik şeyler. Ayakta gidiyorsunuz ve 25 km hız az değil, düşseniz korumanız da olmayacak. Yaşadığınız bölge ve gideceğiniz yerleri siz biliyorsunuz, eğer sorun çıkarmayacak yerler ise düşünebilirsiniz.

Hocam gidecegim yer 8km araçla 15dk gosteriyor gunluk olarak ev-okul yapma amaciyla son sınıfım kardeşimle birlikte ayağimi yerden kessin diye dusunuyorum scooter in birkac videosunu izledim 50km/s cikaranlar var bu yeterli olacagini dusunuyorum onun disinda polislerle ilgili bi sorun yaşarmıyım?

Yok polislerle bir sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…