Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 21 Haziran 2022 #1 Şu an kullandığım işimi gören bir laptopum var ama kasa toplama hayalim de var. Elektrikli scooter almakta istiyorum. Siz kasa mı toplardınız yoksa elektrikli scooter mı alırdınız? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Şu an kullandığım işimi gören bir laptopum var ama kasa toplama hayalim de var. Elektrikli scooter almakta istiyorum. Siz kasa mı toplardınız yoksa elektrikli scooter mı alırdınız?
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 21 Haziran 2022 #2 Geforce Mx130 dedi: Şu an kullandığım işimi gören bir laptopum var ama kasa toplama hayalim de var. Elektrikli scooter almakta istiyorum. Siz kasa mı toplardınız yoksa elektrikli scooter mı alırdınız? Genişletmek için tıkla... İşimi görüyor derken oyunları eğer kastırmadan orta ayarlarda oynatıyorsa scooter alırdım.
Geforce Mx130 dedi: Şu an kullandığım işimi gören bir laptopum var ama kasa toplama hayalim de var. Elektrikli scooter almakta istiyorum. Siz kasa mı toplardınız yoksa elektrikli scooter mı alırdınız? Genişletmek için tıkla... İşimi görüyor derken oyunları eğer kastırmadan orta ayarlarda oynatıyorsa scooter alırdım.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Haziran 2022 #3 Kasa toplardım.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #4 Kasada ne yapacağınıza bağlı bir de ne sıklıkla dışarı çıkıp kullanacağınızın ihtimali.
vetrigoi Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #5 Bilgisayar toplamak daha mantıklı olabilir hocam. Ama zevklerinize göre değişir.
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 21 Haziran 2022 #6 Dışarısı tehlikeli. Daha geçen martı sürerken t*rbacıya benzeyen bir adam scooter ı almak istedi. Bu yüzden ben olsam laptop alırdım.
Dışarısı tehlikeli. Daha geçen martı sürerken t*rbacıya benzeyen bir adam scooter ı almak istedi. Bu yüzden ben olsam laptop alırdım.
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #7 Laptop her türlü işine yarar, gerek iş, gerek oyun, gerek sohbet. Scooter ise sıkıldığınız zaman pek bir işe yaramayan alettir.
Laptop her türlü işine yarar, gerek iş, gerek oyun, gerek sohbet. Scooter ise sıkıldığınız zaman pek bir işe yaramayan alettir.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 21 Haziran 2022 #8 425549 dedi: Dışarısı tehlikeli. Daha geçen martı sürerken t*rbacıya benzeyen bir adam scooter ı almak istedi. Bu yüzden ben olsam laptop alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben de bisiklet sürerken bir teyze ver bisikleti bende bakacağım demişti. Ona bir şeyler söyledim bende .
425549 dedi: Dışarısı tehlikeli. Daha geçen martı sürerken t*rbacıya benzeyen bir adam scooter ı almak istedi. Bu yüzden ben olsam laptop alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben de bisiklet sürerken bir teyze ver bisikleti bende bakacağım demişti. Ona bir şeyler söyledim bende .
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 21 Haziran 2022 #9 Asmerrrr dedi: İşimi görüyor derken oyunları eğer kastırmadan orta ayarlarda oynatıyorsa scooter alırdım. Genişletmek için tıkla... İ7-10510u Mx130 2gb 8gb ram Oynadığım oyunları gayet kaldırıyor Ps4'de var oyun sorunu çekeceğimi sanmıyorum. oranssiketsuppi dedi: Laptop her türlü işine yarar, gerek iş, gerek oyun, gerek sohbet. Scooter ise sıkıldığınız zaman pek bir işe yaramayan alettir. Genişletmek için tıkla... Laptobum var zaten. Ben kasa toplamak istiyorum. Serendipity dedi: Kasada ne yapacağınıza bağlı bir de ne sıklıkla dışarı çıkıp kullanacağınızın ihtimali. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacağım sadece.
Asmerrrr dedi: İşimi görüyor derken oyunları eğer kastırmadan orta ayarlarda oynatıyorsa scooter alırdım. Genişletmek için tıkla... İ7-10510u Mx130 2gb 8gb ram Oynadığım oyunları gayet kaldırıyor Ps4'de var oyun sorunu çekeceğimi sanmıyorum. oranssiketsuppi dedi: Laptop her türlü işine yarar, gerek iş, gerek oyun, gerek sohbet. Scooter ise sıkıldığınız zaman pek bir işe yaramayan alettir. Genişletmek için tıkla... Laptobum var zaten. Ben kasa toplamak istiyorum. Serendipity dedi: Kasada ne yapacağınıza bağlı bir de ne sıklıkla dışarı çıkıp kullanacağınızın ihtimali. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacağım sadece.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #10 Geforce Mx130 dedi: İ7-10510u Mx130 2gb 8gb ram Oynadığım oyunları gayet kaldırıyor Ps4'de var oyun sorunu çekeceğimi sanmıyorum. Laptobum var zaten. Ben kasa toplamak istiyorum. Oyun oynayacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Eğer ulaşım açısından sıkıntı çekecekseniz scooter, yoksa kasa.(bence)
Geforce Mx130 dedi: İ7-10510u Mx130 2gb 8gb ram Oynadığım oyunları gayet kaldırıyor Ps4'de var oyun sorunu çekeceğimi sanmıyorum. Laptobum var zaten. Ben kasa toplamak istiyorum. Oyun oynayacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Eğer ulaşım açısından sıkıntı çekecekseniz scooter, yoksa kasa.(bence)