Elektrikli scooter önerisi

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Selamlar. Bu yıl içinde bir elektrikli scooter alma planım var. Ama elektrikli scooterlar hakkında pek bir bilgim yok, o yüzden sizlere danışayım dedim. Böyle güçlü 55 60 km görebilen, güçlü bir elektrikli scooter önerebilir misiniz? Bütçem 30-35 bin arası.

Son düzenleme:
Ben o fiyatlara çıkmanızı önermem. Alacaksanız 15-20 bin liralık bir şey alın, paranız cebinizde kalsın. Neden? 1 ay önce falan almaya karar vermiştim ama isimlerinin önünde yazan 1000W, 1500W falan filan hepsi hikaye. Gerçekte o kadar güce ulaşamıyorlar ve bataryaları da çok erken bitiyor. Ben Onvo'nun çift motorlu bir modelini alacaktım 28 bin lira civarındaydı ama vazgeçtim. 40 bin liralık scooter da aynı, 25 bin liralık scooter da. Değmiyor yani. O kadar paraya çıkıyorsanız 50CC bir motosiklet almanızı öneririm.

Ben o fiyatlara çıkmanızı önermem. Alacaksanız 15-20 bin liralık bir şey alın, paranız cebinizde kalsın. Neden? 1 ay önce falan almaya karar vermiştim ama isimlerinin önünde yazan 1000W, 1500W falan filan hepsi hikaye. Gerçekte o kadar güce ulaşamıyorlar ve bataryaları da çok erken bitiyor. Ben Onvo'nun çift motorlu bir modelini alacaktım 28 bin lira civarındaydı ama vazgeçtim. 40 bin liralık scooter da aynı, 25 bin liralık scooter da. Değmiyor yani. O kadar paraya çıkıyorsanız 50CC bir motosiklet almanızı öneririm.

Hocam zaten hedefim 15 20 bin arası bir şey almak ama maksimum çıkacağım bütçe 30-45. motosiklet konusunda ehliyeti aldığım zaman 125CC'lik bir şey almayı planlıyorum şimdi 50 CC'lik düşünmüyorum.

Onvo RX6 alabilirsin. Yeni çıktı. Süspansiyonları da iyi. 60-70 km/h hız görürsün düz yolda.

Hocam fiyati bütçemi aşıyor dediğim gibi maksimum vereceğim fiyat 35 bin.

Yazdıkları özellikleri karşılamama açısından. Yani gerçek kullanım istatistikleri çok daha aşağıda, az olmasından dolayı.

maksimum vereceğim fiyat 35 bin.
50-60 bin diyordunuz ana mesajınızda. Şimdi bunu diyorsunuz ve ana mesajı değiştirmişsiniz. İnsanların sizin mesajlarınıza önem verip, yardımcı olmaya çalışmaya çalışmalarını da göz önünde bulundurarak daha hassas olmalısınız bu gibi önerilerde bulunurken.

Hocam fiyati bütçemi aşıyor dediğim gibi maksimum vereceğim fiyat 35 bin.

2. el Onvo RX5 alabilirsin. Şarjın çok dayanmaz ama 70 km/h'ye kadar çıkarsın düz ve rüzgarsız yolda.

50-60 bin diyordunuz ana mesajınızda. Şimdi bunu diyorsunuz ve ana mesajı değiştirmişsiniz. İnsanların sizin mesajlarınıza önem verip, yardımcı olmaya çalışmaya çalışmalarını da göz önünde bulundurarak daha hassas olmalısınız bu gibi önerilerde bulunurken.

Hocam kusuruma bakmayın gitgide düşürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı