Elektrikli Segway D18e scooter ile sorunlar

d1eniz8

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Segway D18e e-scooter sahibiyim. Scooterım hakkında merak ettiklerim soruları size soracağım.

1)) Scootera yazılım atmak, nelere sebep olabilir, zararı var mı, garantiyle bir ilgisi var mı?
2) Gidonun oynaması, anlamadığım bir sebepten scooterımın gidonunun vidaları kendi kendine çıkıyor. Her sürdüğümde scooterın vidasının gevşediğini fark ettim. Sebepleri neden olabilir?
3) Ek parça satılıyor mu? Yine yakın bir zamanda scooterımın arka çamurluğunu sürttüm ve kırıldı. Çamurluğu tutan 2 taraf var, sadece 1 tanesi kırıldı.
4) Şarj soket bölümü koptu, yine yakın bir zamanda scooterımın şarj korumasını kapattığım zaman girmiyor diye biraz fazla bastırmıştım. Ve şarj girişi içine girdi, sorun yok ki şarj edebiliyorum. Sadece şarj giriş yeri şarj bölümünün içine giriyor ve çıkıyor.
5)
Frenden ses çıkması, ben scooterımda her 10 saniyede (örnek veriyorum) frene bastığım zaman (çat) diye ses çıkıyor, ve bu ses otopark gibi yankılı yerlerde çok ses çıkarıyor. Yağlama zamanı mı geldi bilmiyorum.

Scooterın linki: Segway Ninebot D38e Elektrikli Scooter fiyatı, teknik özellikleri, Segway Elektrikli Scooter modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı