M Munis5056 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 17 Nisan 2021 #1 Herkese merhaba. Koyduğum resimde de belli olduğu gibi kabloları vs yanmış. Neden olur ve nasıl kablolarla değiştirmeliyim? .
Herkese merhaba. Koyduğum resimde de belli olduğu gibi kabloları vs yanmış. Neden olur ve nasıl kablolarla değiştirmeliyim? .
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 17 Nisan 2021 #2 Yüksek voltaj yemiş gibi duruyor.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 17 Nisan 2021 #3 Quantum9 dedi: Yüksek voltaj yemiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bana fazla akım gibi geldi ama. Voltaj olsa sigortası atardı gibime geliyor. Kablolar erimiş çünkü.
Quantum9 dedi: Yüksek voltaj yemiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bana fazla akım gibi geldi ama. Voltaj olsa sigortası atardı gibime geliyor. Kablolar erimiş çünkü.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 17 Nisan 2021 #4 mutsuzfiberdolabı dedi: Bana fazla akım gibi geldi ama. Voltaj olsa sigortası atardı gibime geliyor. Kablolar erimiş çünkü. Genişletmek için tıkla... Kaçak var o zaman. Kaçak role yoksa sıkça yaşanan bir durum. Aradan kaçırmış yüksek voltajı, şofbene vurmuş bu şekilde. Zaten elektrikli şofbenler çok yüksek elektrik çeken aletler.
mutsuzfiberdolabı dedi: Bana fazla akım gibi geldi ama. Voltaj olsa sigortası atardı gibime geliyor. Kablolar erimiş çünkü. Genişletmek için tıkla... Kaçak var o zaman. Kaçak role yoksa sıkça yaşanan bir durum. Aradan kaçırmış yüksek voltajı, şofbene vurmuş bu şekilde. Zaten elektrikli şofbenler çok yüksek elektrik çeken aletler.
M Munis5056 Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 17 Nisan 2021 #5 Yani yanlış anlamadıysam işin ucu ev tesisatına dayanıyor. Kaçak role de yok zaten.