Daha önce açtığınız "Akustik gitar kulaklık ile komşuları rahatsız etmeden çalınır mı ?" başlığınızı da düşündüğümde, konu ile ilgili pek bilginiz yok, fakat kavramları da birbirine karıştırıyorsunuz sanki.
Mesela anladığım kadarıyla; "elektro akustik" dediğnizde sanırım onun "elektro gitar" olduğunu düşünüyorsunuz.
Bu sorulara verilen yanıtlar; kavramları ve ekipmanları bilmediğiniz için sizi yanlış yönlendirir.
Birinci sorunuza "evet" dediğimizde; siz gitarın elektro gitar gibi sesler çıkartacağını zannediyor olacaksınız. Biz sizin böyle zannettiğinizi bilmeden sizi hatalı yönlendirmiş olacağız.
Diğer sorular da buna benziyor.
Gereksiz masrafa girip istemediğiniz bir gitara / amfiye para harcamadan önce durumunuzu bir açıklayın. Neler dinliyorsunuz ve çalmak istiyorsunuz? Bunlardan bahsedin. Sonra insanlar size ekipman önersin.