M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 7 Ağustos 2020 #1 Klasik gitar çalıyorum elektroya heves ediyorum. Amfi yerine bilgisayardan ses almayı düşünüyorum guitarlink ile 2.el bir gitar alacağım. 450 TL'lik gitar ile 800TL'lik gitarın farkı ne kadar olabilir onu merak ediyorum.
Klasik gitar çalıyorum elektroya heves ediyorum. Amfi yerine bilgisayardan ses almayı düşünüyorum guitarlink ile 2.el bir gitar alacağım. 450 TL'lik gitar ile 800TL'lik gitarın farkı ne kadar olabilir onu merak ediyorum.
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 7 Ağustos 2020 #2 Malzeme kalitesi tel kalitesi tiz ses farkı manyetik mekanizma kalite farkı olacaktır.
drk1566545 Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 15 7 Ağustos 2020 #3 rep metal gibi farklı müzikler çala bilirsin ama bunun özel metalikleri var sana verceğim videoyu izle anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rep metal gibi farklı müzikler çala bilirsin ama bunun özel metalikleri var sana verceğim videoyu izle anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.814 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 7 Ağustos 2020 #4 450 TL'ye ikinci elde bile düzgün bir gitar bulamazsınız zaten. Genel olarak cevap vermek gerekirse ucuz ve pahalı gitar arasında; Elektronik aksam Manyetik kalitesi Kullanılan parçaların kalitesi ve uyumu gibi farklılıklar bulunur.
450 TL'ye ikinci elde bile düzgün bir gitar bulamazsınız zaten. Genel olarak cevap vermek gerekirse ucuz ve pahalı gitar arasında; Elektronik aksam Manyetik kalitesi Kullanılan parçaların kalitesi ve uyumu gibi farklılıklar bulunur.
M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 7 Ağustos 2020 #5 drk1566545 dedi: rep metal gibi farklı müzikler çala bilirsin ama bunun özel metalikleri var sana verceğim videoyu izle anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Manyetik olarak hss düşünüyorum bana en uygun olan
drk1566545 dedi: rep metal gibi farklı müzikler çala bilirsin ama bunun özel metalikleri var sana verceğim videoyu izle anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Manyetik olarak hss düşünüyorum bana en uygun olan
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #6 O bütçe ile elektro gitar 2.el olarak alınabilir. Ancak memnun etmez. Guitarlink işi sorunlu, iyi drive tonu alamazsın.
O bütçe ile elektro gitar 2.el olarak alınabilir. Ancak memnun etmez. Guitarlink işi sorunlu, iyi drive tonu alamazsın.