Elektro gitara başlangıç için New Orleans alınır mı?

Soul of Kos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elektro gitara bayağı bir ilgim var. Bir yerden başlayayım diyorum. Bu model uygun mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250406_165428_Chrome.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 58
merhaba yaklaşık 1 yıldır bu gitarı kullanıyorum alışılmışın dışında bir kaliteye sahip bu fiyata mükemmel bişey hiç kusurunu görmedim almanı öneririm ilerde tutacak değerlencek bir marka bu ama solak fotoğrafı atmışsın ki eğer daha önce gitar öğrenmediysen sağlak yani normal gitar almanı ve çakmanı öneririm bu solak gitar denen şey satışları arttırmak için yapılan bir saçmalık sen ensturmana başlarken iki elin de ensturmana yabancıdır ve 0dan öğrenir yani solak alma kesinlikle daha önce solak gitar geçmişin yoksa ilerde çok büyük sıkıntılar çekmek zorunda kalırsın aklına takılan bişey olursa sor iyi günler.

Bende var bundan. Modifiye etmek için almıştım. Gayet temiz fiyatına göre kaliteli bir gitar. Fabrikasyonu falan gayet güzel, midexler gibi değil. Tek eksiği fret işçiliği. Fretler düzgün çakılmış olsa da dressing ve crowning yapılmamış. Ele batıyor fret uçları. Ben kendim hallettim ama sizin ilk gitarınız olacak ise bir luthiere götürürseniz halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…