Elektro gitara nasıl başlanır?

kayratatum

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Her ne kadar engin bir bilgim olmasa da punk rock ve metal müziğe karşı ilgim var. Genel anlamda spesifik olarak sevdiğim gruplar olsa da yabancı ve Türkçe fark etmeksizin kült işleri dinlerim. Yaşım 15, elektro gitara başlamak istiyorum. Lakin müziğe dair hiçbir tecrübem ve geçmişim yok, düz bir dinleyiciyim. Bu nedenle kafamda çokça soru işaretleri ve bunun getirisinde özgüvensizlikler var. Aklımdaki soruları listeleyip size danışmak istedim, şimdiden teşekkürler.

1. Elektro gitara başlamak için klasik gitar bilmek gerekir mi?
  2. 15 yaş enstrümana başlamak için geç mi?
  3. Elektrogitar çalması zor mu, doğuştan yetenek gerektirir mi?
  4. Başlangıç için ne kadar bütçe ayırılmalı, hangi ekipmanlar gerekli ve bu sektördeki markalar nelerdir?
Aklıma gelen en temel sorular bunlar, ek olarak sanırsam @Bora Dere konuya hakim biri. Özellikle yardımcı olursa çok sevinirim, iyi sosyaller.

Tavsiyeleriniz benim için önemli.

Up

Son düzenleme:
1- gerekmez hatta daha rahat olur demişti benim hoca perdeler arası uzaklık kısa olduğu için rahattı
2-21'de başlamıştım hiçbir şey için geç değil.
3- yeteneğin varsa daha hızlı ilerlersin ama tamamen çalışma ve pratik olayı
4'ü bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim. Peki öğrenim konusunda internetten öğrenilebilir mi? Bulunduğum şehirde kurs var mı pek bilmiyorum varsa önceliğim o olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…