Elektro gitara nasıl başlanır?

Sypuina0

Centipat
Esenlikler, 14 yaşındayım lise 1'e gidiyorum, küçüklükten beri en büyük hayallerimden biri elektrogitar çalmak fakat bu işten hiç anlamıyorum. Nasıl başlanır? Ne almam gerekiyor? Önerilerinizi duymak için bu konuyu açıyorum. Gitar önerecek kişiler için pahalı olmamalı, bütçe veremem çünkü aralığını bilmiyorum. Sağ'lağım, şimdiden teşekkürler.

Araştırırsanız daha iyi öğrenirsiniz ama tavsiyem evde kullanacaksanız prosesör almanız. Tabi ben acemiyim ilgili kişiler bunu yanlış bulabilir. Birde evin elektrik yapısı önemli çünkü topraklama iyi değilse amfi kullanırken parazit çok rahatsız ediyor.

Önce evinin yakınlarında eğer varsa belediyelerin kurslarını araştır. Bu kursların bazılarında gitar olabiliyor yani hemen bir şey almana gerek yok. Yok eğer ben önce gitar almak istiyorum dersen en iyi önerim Taksim tünele git orada sürüsüyle gitar satan yerler var. Başlangıç için aman aman paralar harcamana gerek yok. Oradaki satıcı arkadaşlar sana gitar+amfi+askılık gibi setlerden önereceklerdir. Alırsın eline denersin - bu arada heyecan ya da panik yapmana gerek yok.
Şahsi fikrim biraz zaman geçirmeden processor alma, yukarıdaki arkadaşım yanlış diyor diye değil ama eğer çalmaktan vazgeçersen masraf yapmamış olursun bu benim şahsi fikrim.
Baktın belediyelerde bulamadın o zaman özel ders veren yerlere bakabilirsin, başlarsan zaten hocaların seni yönlendireceklerdir. Umarım uzun soluklu olur ve hayatın boyunca hayatında kalır gitar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı