dumduzefe
Centipat
Daha fazla
Elektrogitar kullanan insanlar, elektro gitarla cover'lanmış her türden şarkı — özellikle Şebnem Ferah, Müslüm Gürses, Duman falan… Öncelikle tecrübelerimden ve ufaktan neden başlamak istediğimden bahsetmek istiyorum:
1. sınıfta, yaklaşık 8 sene önce sade gitar dersleri aldım; yaklaşık 4–5 ay kadar okul çıkışı etütte. Ama çocuk aklı işte, sadece hafif gitar tutuşu falan, yani çok ufak bir tecrübem var. Bu sene liseye geçiyorum ve bir hobi edinmek istedim. Elektro gitarlar çocukluğumdan beri ilgimi aşırı çekiyor. Liseye de hazır başlamadan, “neden olmasın?” dedim.
Sorularıma geçiyorum, teşekkür ederim okuduğunuz için:
Başlangıç için nasıl bir gitar almalıyım?
Ve bu bahsettiğim Şebnem Ferah gibi büyük sanatçıların parçalarını tek başıma odamda nasıl öğrenebilirim? Günde 1–2 saat ayırırım, çok hoşuma giderse belki 3–4 saat bile olur.
Hangi gitarla başlayıp nasıl öğrenmem lazım?
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
1. sınıfta, yaklaşık 8 sene önce sade gitar dersleri aldım; yaklaşık 4–5 ay kadar okul çıkışı etütte. Ama çocuk aklı işte, sadece hafif gitar tutuşu falan, yani çok ufak bir tecrübem var. Bu sene liseye geçiyorum ve bir hobi edinmek istedim. Elektro gitarlar çocukluğumdan beri ilgimi aşırı çekiyor. Liseye de hazır başlamadan, “neden olmasın?” dedim.
Sorularıma geçiyorum, teşekkür ederim okuduğunuz için:
Başlangıç için nasıl bir gitar almalıyım?
Ve bu bahsettiğim Şebnem Ferah gibi büyük sanatçıların parçalarını tek başıma odamda nasıl öğrenebilirim? Günde 1–2 saat ayırırım, çok hoşuma giderse belki 3–4 saat bile olur.
Hangi gitarla başlayıp nasıl öğrenmem lazım?
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: