theRunner Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, gitarın burasında ufak bir boya kalkması olmuş. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #2 Görüntü açısından rahatsız eder sadece. Başka bir sıkıntısı olmaz hocam merak etmeyin.
theRunner Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Hank J Wimbleton dedi: Görüntü açısından rahatsız eder sadece. Başka bir sıkıntısı olmaz hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam valla içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim.
Hank J Wimbleton dedi: Görüntü açısından rahatsız eder sadece. Başka bir sıkıntısı olmaz hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam valla içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #4 theRunner dedi: Hocam valla içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam
theRunner dedi: Hocam valla içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 Kullanım için sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat satmak isterseniz o konuda fiyat düşüklüğüne sebep olabilir gibi görünüyor.
Kullanım için sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat satmak isterseniz o konuda fiyat düşüklüğüne sebep olabilir gibi görünüyor.
theRunner Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #6 Aligatör dedi: Kullanım için sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat satmak isterseniz o konuda fiyat düşüklüğüne sebep olabilir gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yok kendi gitarımla takas ediyorum zaten. Metal için alacağım bunu. Satmam gibi şuanlık.
Aligatör dedi: Kullanım için sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat satmak isterseniz o konuda fiyat düşüklüğüne sebep olabilir gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yok kendi gitarımla takas ediyorum zaten. Metal için alacağım bunu. Satmam gibi şuanlık.
Dontaçhi Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 577 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #7 Gitarda kırık, çatlak, vuruk gibi ağaca ekti etmeyecek bir şey olmadığı sürece boya kalkmaları ufak tefek çizikler pekte önemli değil. Sadece görüntü açısından bir sorun oluşturur.
Gitarda kırık, çatlak, vuruk gibi ağaca ekti etmeyecek bir şey olmadığı sürece boya kalkmaları ufak tefek çizikler pekte önemli değil. Sadece görüntü açısından bir sorun oluşturur.
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #8 theRunner dedi: Arkadaşlar, gitarın burasında ufak bir boya kalkması olmuş. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Eki Görüntüle 1445701 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben gitarı zincirleyip bıçak yaraları attım, her yerini boyadım falan. Ses kalitesi yükseldi.
theRunner dedi: Arkadaşlar, gitarın burasında ufak bir boya kalkması olmuş. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Eki Görüntüle 1445701 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben gitarı zincirleyip bıçak yaraları attım, her yerini boyadım falan. Ses kalitesi yükseldi.
Antor Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 1.565 Çözümler 13 Yer Kırıkkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 3 Temmuz 2024 #9 M(i)usa dedi: Bir şey olmaz ben gitarı zincirleyip bıçak yaraları attım, her yerini boyadım falan. Ses kalitesi yükseldi. Genişletmek için tıkla... Boyanın, ağacın, plastiğin elektro gitar için ses kalitesi, sustain v.s bir ilgilisi olduğunu hiç sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M(i)usa dedi: Bir şey olmaz ben gitarı zincirleyip bıçak yaraları attım, her yerini boyadım falan. Ses kalitesi yükseldi. Genişletmek için tıkla... Boyanın, ağacın, plastiğin elektro gitar için ses kalitesi, sustain v.s bir ilgilisi olduğunu hiç sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #10 Antor dedi: Boyanın, ağacın, plastiğin elektro gitar için ses kalitesi, sustain v.s bir ilgilisi olduğunu hiç sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şey, ciddi değildim. Bu arada 4,5 yıldır çalıyorum ve full aynı gitarla ilerledim fakat gram eskime olmadı ben de manuel eskitme yollarına başvurdum .
Antor dedi: Boyanın, ağacın, plastiğin elektro gitar için ses kalitesi, sustain v.s bir ilgilisi olduğunu hiç sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şey, ciddi değildim. Bu arada 4,5 yıldır çalıyorum ve full aynı gitarla ilerledim fakat gram eskime olmadı ben de manuel eskitme yollarına başvurdum .