Elektro gitarı bilgisayara bağlamak için kablo

Evw güzel setup. Bu amfinin 265 olanından stüdyomda 2 tane vardı sene 99-2000 civarları. 230 lar 100 watt hatırladığm kadarıyla. Tonu çok güzel lakin Çok sorunlu bir ekipman, ayda bir drive katı yanıyordu. Reverb tankları temazsızlık yapar dert üstüne dert. Daha sonra çıkan Valvestate II olan üretimin 50watt olanı harika bir amfiydi. Cleanlar fender gibi, drive eh idare eder.

POD xt Desktop şu anda elimde var pratik için çok ideal. Onu ve gerektiğinde Ipad i profesyonel amaçla kullanacaksam amfi değil, FRFR Stage monitör kullanıyorum çünkü prossesörlerin ve dijital işlemcileri kullanım amacına en uygunu bunlar.

İtiraf değil, ben artık amfi kullanmıyorum. Kullandığımı da söylememiştim
Ipad ile sahne yaptığımda; Behringer FCB1010+ iRig Blueboard kontrolcüleri ile aynı cihazdan hem altyapı, hem de loop kullanmaktayım. Türkiye de benim kadar etkin kullanabilecek başka biri yoktur eminim.

Sahnelerde duydukları sesin böyle bir setuptan çıktığına şaşıran analogcu kafadaki çok sayıda kişiye Ipad ve floorboard bile aldırdım.
Envai sound çıkarabilirim bu aletten. Neden önermiyorum dersen; Çünkü düşünülenin aksine, bu işin ileri aşaması. Belli bir seviyeye gelmiş olmayı gerektiriyor. Yeni gitar çalan biri kesinlikle ekipmanları tanımadan tecrübe etmeden bu yola girmemeli. Girerse işin içinden çıkamaz zaten.

Adam daha efekt zincirinde drive ı nereye koyacağını, amfiyi nasıl boostlayacağını bile bilmiyor. Ne işe yarayacak ki o zaman program? Hazır presetler arayıp duruyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…