Elektro gitarı laptopa bağlama işlemi nasıl yapılır?

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Biraz araştırma yaptım fakat net bir cevap bulamadım. Sadece jak dönüştürücü kablo ve amfi simülasyonu yeterli midir bu işlem için?
Masaüstü cihazlarda line in girişi var normal 2 jak girişinden farklı olarak. Laptopta sadece 2 giriş var kulaklık ve mikrofon için. Problem olur mu?

Dostum bilgisayarına en sağlıklı inputu bir USB ses kartı ile alabilirsin. Jak dönüştürücü kablo dediğin kablo direkt 3.5'tan 6.35e AUX ise tavsiye etmiyorum çünkü gitardan gelen direkt sinyal gainstagelenebilmeli. Yani bilgisayarına giden sinyal daha güçlü bir sinyal olmalı, ses kartı da bu noktada devreye giriyor zaten. Sesi işleyen bir durak gibi düşün. Gitarı bilgisayarına bağladıktan sonra bir sürü simülasyon seçeneğin guitar rig olsun bias olsun ama onunla sonra ilgilenirsin. Önce kendine işini görebilecek bir ses kartı beğen. İkinci el bir behringer bile işini görür. Bi tane bırakıyorum sana:

Son düzenleme:

Hocam teşekkürler inceleyeceğim.

bu iki üründen biri beni bir kaç ay kurtarır mı ?

Son düzenleme:
Hocam direkt enstrüman kablosu bağlayabileceğiniz bir model seçin. Bunlar tanıdığım markalar değil ayrıca ve amaca uygun da değiller bence, pişman olabilirsin. İkinci ele yönelirseniz çok daha uyguna bunlardan çok daha iyi ses kartları var.

Eğer ikinci ele yönelmem diyorsanız da birazcık daha biriktirmenizi tavsiye ediyorum.

Hocam önümüzdeki aylarda sıfır almayı düşünüyorum şimdilik sanal ses kartı ile idare etmeye çalışacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…