Elektrogitar almak mantıklı mı?

Ardcore

Hectopat
Daha fazla  
Elektrogitar almak istiyorum ancak alıp bir köşede durur diye de korkuyorum. Öğrenebilecek miyim, öğrenemez miyim? Çevrem genelde akustik veya normal gitar ile başla diyor, ancak normal gitarları çok sevmiyorum, hoşuma da gitmiyor. Sizce alsam öğrenebilir miyim evde ve başlangıç için öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 ay 2 hafta önce aldım açıkçası şuan çok hoşuma gidiyor öğreniyorum, kursa falan da gitmiyorum ilk haftalar okulum olmadığı için belki 6-7 saat çalıyordum ama artık günlük 1-2 saat çalabiliyorum yine de güzel gibi gidiyor. Ben de normal gitar sesini sevmiyorum azimle ilerlediğiniz sürece öğrenilir yani deneyimledikçe illa bir seviyeye kadar gelirsiniz. Tek tavsiyem kötü amfi gitar almayın, ben 2k'ya çok ucuz amfi alacaktım allahtan almamışım hiçbir ayar yoktu çünkü onda ve istediğim ses tonlarını alamayacaktım. Daha pahalı bir amfi aldım ve bir sürü ayar sayesinde çoğu ses tonunu alabiliyorum.

İkinci el HSS bir gitar alabilirsin. Öğrenirsin elbette ne kadar istediğin ve vakit ayırdığınla alakalı bir durum. Kendi gelişimini görmek, daha önce yapmakta zorlandığın bir şeyde kendini geliştirmek çok güzel bir his.

Ben amfi yerine ses kartı alıp bilgisayarıma bağlamak istiyorum hem ekonomik açıdan daha uygun oluyor daha rahat olacağını düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

eğer adam akıllı çalışıp hallederim diyorsan ve her şeyden önce bunu severek yapacaksan tabi alabilirsin ama öyle iki besteyi yapamayınca kenara atacaksan alma

eğer adam akıllı çalışıp hallederim diyorsan ve her şeyden önce bunu severek yapacaksan tabi alabilirsin ama öyle iki besteyi yapamayınca kenara atacaksan alma
Yani öğrene bileceğimi düşünüyorum ancak etrafımdakiler direk elektro gitar ile başlayamazsın diyolar

Ben amfi yerine ses kartı alıp bilgisayarıma bağlamak istiyorum hem ekonomik açıdan daha uygun oluyor daha rahat olacağını düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Amfi ile hem daha pratik olur hem de gecikme olmadığı için özellikle öğrenme aşamasında senin için daha iyi olur bence.

önerdiğiniz bir amfi varmı
Uzun zamandır araştırma yapmıyorum. Blackstar ID Core 10 kullanıyordum ve memnundum ama fiyatlar çok artmış tabi. Belki daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir seçenek vardır. Yine ikinci elde daha uyguna bulabilirsen iyi olur hatta heves edip satmak isteyen çok insan oluyor amfi ile gitarı birlikte de alabilirsin. 10w üzerinde almana gerek yok bu arada 10w fazlasıyla yeterli olur.

Yaşadığım ilde şöyle bir ilan gördüm sizce çok mu eski fiyatı iyi gibi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…