Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Elektrogitar aldım, amfi daha gelmedi ama 3.5 to 6.3 AUX kablo aldım. Bilgisayarıma bağlayarak nasıl çalabilirim?
Elektrogitar aldım, amfi daha gelmedi ama 3.5 to 6.3 AUX kablo aldım. Bilgisayarıma bağlayarak nasıl çalabilirim?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Eylül 2024 #2 Yağızımsı dedi: Elektrogitar aldım, amfi daha gelmedi ama 3.5 to 6.3 AUX kablo aldım. Bilgisayarıma bağlayarak nasıl çalabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var.
Yağızımsı dedi: Elektrogitar aldım, amfi daha gelmedi ama 3.5 to 6.3 AUX kablo aldım. Bilgisayarıma bağlayarak nasıl çalabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 Single_factor dedi: Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var. Genişletmek için tıkla... Amfi daha gelmedi yazdım oraya. Single_factor dedi: Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü var mı? Son düzenleme: 24 Eylül 2024
Single_factor dedi: Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var. Genişletmek için tıkla... Amfi daha gelmedi yazdım oraya. Single_factor dedi: Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz? Amfiniz var. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü var mı?