Arkadaşlar merhaba, elektro gitara başlamak istiyorum gitarım var. Cort g2t ama amfim hala yok amfi için 6K bütçe ayırdım uzun ömürlü ve sağlam bir şey istiyorum. Bir de 3.5mm jack girişli kulaklığım var HyperX Cloud3 onu da amfiye bağlayıp kullanmak istiyorum. Kafamda iki tane amfi var. Çok bilgim yok. Siz hangisini önerirsiniz ya da başka bir öneriniz var mı?
Yani nasıl diyeyim hani bir Çin malına marka ismi koyup satarlar ya Fender de öyle. Mesela Zuhal müzik Fender diye bir marka yapmıs satıyor. Doremusic'te Donner diye bir marka uydurmuş onu satıyor.
Yani nasıl diyeyim hani bir Çin malına marka ismi koyup satarlar ya Fender de öyle. Mesela zuhal müzik Fender diye bir marka yapmıs satıyor. Doremusic'te donner diye bir marka uydurmuş onu satıyor.
Yani nasıl diyeyim hani bir Çin malına marka ismi koyup satarlar ya Fender de öyle. Mesela Zuhal müzik Fender diye bir marka yapmıs satıyor. Doremusic'te Donner diye bir marka uydurmuş onu satıyor.
Ya ben gitarist arkadaşımada sordum ya da gitar ile ilgilenen çok arkadaşıma sordum onun dışında videoları çok izledim herkes güzel diyordu Fender için.