BayRessam Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 102 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar elektrogitar almayı planlıyorum fakat çok kararsız kaldım. Midex'in Midex GRX-300-BAG Profesyonel Elektro Gitar Seti Akçaağaç (H-H) ve Epiphone'nun Epiphone SG Special VE Elektro Gitar (Cherry) | doremusic gitarı arasında kaldım. Fazla bilgim yok bu konularda fakat Midex bir Epiphone kadar bilindik bir marka değil, ayrıca Floyd rose köprüyle de pek uğraşmak istemiyorum fakat başka Midex h-h gitar bulamadım, sizin önerileriniz neler?
Arkadaşlar elektrogitar almayı planlıyorum fakat çok kararsız kaldım. Midex'in Midex GRX-300-BAG Profesyonel Elektro Gitar Seti Akçaağaç (H-H) ve Epiphone'nun Epiphone SG Special VE Elektro Gitar (Cherry) | doremusic gitarı arasında kaldım. Fazla bilgim yok bu konularda fakat Midex bir Epiphone kadar bilindik bir marka değil, ayrıca Floyd rose köprüyle de pek uğraşmak istemiyorum fakat başka Midex h-h gitar bulamadım, sizin önerileriniz neler?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.472 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 31 Ocak 2024 #2 Floydrose başlangıçta sizi sabote eder. Esasında sonrasında da gerek olmayan bir şeydir. Çok şey götürür, pek bir şey katmaz.
Floydrose başlangıçta sizi sabote eder. Esasında sonrasında da gerek olmayan bir şeydir. Çok şey götürür, pek bir şey katmaz.