Elektrogitar mı bas gitar mı tercih edilmeli?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Ben elektro veya bas gitar almayı düşünüyorum, ne yapmam gerekiyor? (apartmanda otuyorum)

Ben senelerdir elektrogitar çalıyorum. Bass gitar kullanan arkadaşlarımda oldu. Tamamen zevk meselesi. Şahsi görüşüm elektrogitar çalıp öğrenmek öbürüne kıyasla daha zor ancak çalması da daha zevkli. Şahsen ben elektroyu çalarken çıkan sesten ve çalış biçiminden dolayı nasıl desem daha çok çalıyormuş gibi hissediyorum ve özellikle solo falan atarken duyduğum sesler beni daha çok tatmin ediyor ama elbette bunlar benim kendi görüşlerim. Çünkü iş tamamen zevkler ve renkler muhabbetine giriyor. Ha ama apartman konusu için yorum yapacak olursam şöyle söyleyeyim alacağın amfiye bağlı bir durum biraz. Bass gitar sesi köklemedikçe komşuları çok rahatsız etmez ama elektro edebilir. Fakat bazı amfi çeşitlerinde kulaklık için bir giriş bulunuyor, yoksa bile 2 jak girişi olması durumunda jak dönüştürücü takarak tekini kulaklığa uyumlu hale getirip kulaklık üzerinden çaldığını dinleyebiliyorsun. Ancak elbette ki bir stüdyoda sesi fulleyerek çalacağın ki gibi oluyor mu olmuyor. Kulaklık olmadan amfi üzerinden (tabii komşuları rahatsız etmeden) çalmak istiyorsan sesi gerçekten minimumda tutman gerekiyor haberinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…